Igy fogyhatnék pár kilót?
175 cm és 69kg vagyok. Ugyanugy eszek, mint szoktam csak kevesebbet és figyelek arra h délután már ne egyek annyi ch-t. Probálok minnél több hust enni, és napi 2l vizet iszok. Sikerült leszoknom a sok szar édeségről, viszont a péksüteményeket nem birom teljesen elhagyni. Nagy baj lenne ha pár naponta reggelire egy egy kakaóscsigát vagy ilyesmi?
Elkezdtem heti 4 nap futni és 3 nap testépítek.
Az lenne a célom, hogy a testzsír százalékom csönkentsem és kicsit formásabb leygek.
ezzel az életmóddal lehetséges?
Szerintem abból még nem lehet baj, hogy néha engedsz a kísértésnek. De vannak egészséges, pl. teljes kiőrlésű vagy Graham-lisztből készült péksütemények is.
Miért próbálsz meg minél több húst enni? Nem értem, mert nem mindegy, hogy milyen húst eszel (fehér v. vörös/zsíros/sült v. főtt v. párolt stb.)
Szerintem ennyi mozgás mellett nyugodtan megengedhetsz magadnak egy kis nasit, de vigyázz, ne legyen túl sok belőle! Sok sikert és kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!