Miért nem jó fogyókúrás ételnek/italnak a kefir?
minden tejes sz.art el lehet felejteni.
mi ez a tejmánia? nincs mit enni, és van egy tehén a hátsó kertben? akkor én adjak kést, hogy levágd? miért a csöpögő váladékát kell enni? nem emberi kaja, ennyit kell tudni róla.
a növekedési hormon tartalma, a magas Ca tartalma, egyik sem nekünk való.
érleléssel lehet valamicskét javítani rajta, mondjuk érlelt sajtok. a joghurt biztos, hogy nagyon sz.ar. a kefirt nem tudom, vélhetően az is.
Nyugodtan igyál kefírt, jót tesz az emésztésednek.
Szooondiiinál pedig vedd figyelembe, hogy agymosott paleolitos, hülyeségeket ír. Ezt a 21%-a is jól mutatja.
nem, a 21%-om azt mutatja, hogy sport rovatban osztom az idióta kravmagásokat, tájboxoslányokat stb..
amúgy én vagyok az, aki érvelni szokott amikor ír, illetve a modern táplálkozástudományi kutatások eredményeibe is van belelátása. hehe.
a túrót sohasem ajánlották, csak testépítők. attól még nem volt divat, most sem az.
Igazából költői kérdés volt, nem fogyókúrázok, csak néha felidegesít, hogy ilyen tanácsokat ajánlanak a fogyókúra rovatban. Kb. lassan az lesz, hogy fehérjeport kell inni éjjal-nappal, csak és kizárólag akkor lehet valaki fitt és egészséges. Hagyjuk már...
Szoondiii válasza meg annyira nem mérvadó, hogy már jó ideje nem is olvasom a kommentjeit, mert annyi töménytelen baromságot nem tudom, hogy hogy tud valaki összehordani:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!