Nem tudom már mit csináljak?
Szóval a helyzet a következő:
sokat olvastam a neten erről a has-zsír dologról. Mert főleg ott van. Emiatt régóta nem járok már strandra stb. Zavar, de már csak 47kg vagyok és 162cm. Fogytam, 7kg-t, de a hasamon megmaradt sok. Kocogok,biciklizek, mit csináljak még? Persze kevés szénhidrátot eszek meg édességet se eszek már. Tegyek fel képet is?
Ettől csak sporttal, sok mozgással fogsz megszabadulni. Fiatalnak látszol a képen, szerintem felesleges diétáznod keményen. Mi lesz később, ha nem 47 kiló leszel? Egyáltalán nem fogsz enni? Ne essünk már túlzásokba, hogy fogyókúrát ajánlgatunk egy 47 kilós kölyöknek! Mozgás, mozgás, mozgás!!! Lehet, hogy sportolsz hetente többször, de amúgy meg lustizol otthon. Napi több óra aktív mozgás, séta,sport, rohangálás a haverokkal segít.
Amúgy nem vészes a helyzet, ha izmosodsz, minden oké lesz az alakoddal, de így is nyugodtan kimehetsz a strandra!!!Női szemmel mondom: egyáltalán nem gáz!!!
Bocs a "kölyök"ért, nem vagyok már mai csirke, nekem már a 20asok is gyerekek.
A diéta nem koplalást jelent, mint a sok idióta (többek között ide író !) gondolja. Egy rendes diétában (rendes = body.builder.huoldalon található, és nem a csokidiéta meg 90napos elmebaj, meg sajtdiéta, meg iylenekre gondolok) nincs semmi olyan ami az egészségre káros lenne.
47 kiló az meg nem mond semmit. Te is látod hogy van rajtad háj, ezt nem baszogatásból mondom. Van olyan ember aki 102 kiló és nincs rajta háj. Mert sportol és le van diétázva, sok izom van rajta. Ezért az hogy 47 kiló vagy nem kizáró ok arra hogy diétázzál. Nincs rajtad izom, ezért vagy csak 47 kiló.
Viszont halkan megjegyzem, hogy ezzel a formával strandra már nyugodtan mehetsz, olyan bálnák járnak strandra hogy eltörpülsz mellettük!
szia. szerintem hasra kéne gyúrnod: hasizom erősítést végehetsz otthon is, vagy konditeremben, ahol meg is mutatják, hogy kell hatásosan csinálni a felüléseket.
és egyetértek az előzővel: nyugodtan mehetsz strandra, sokan örülnének, ha csak ennyi hasul lenne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!