Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 kiló mennyire láttszik meg?

10 kiló mennyire láttszik meg?

Figyelt kérdés

én már vagyok egy jó pár kiló de nem érzem jól egy kicsit sem a bőrömben!!:(

Úgy gondolom hogy hetente szeretnék leadni 1 kg-ot!(sportolok és próbálok minnél kevesebbet enni!)

Kb.május elseje óta (nagyon nem rég)kezdtem(pár napja)de van egy jó nagy tervem és a tervem az hogy augusztus végéig 10-12 kg-ot szeretnék leadni!és ha még így sem elégedem meg akkor folytatom!

2014. máj. 8. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Jaj-jaj. Ennyi idő alatt 10-12 kg nagyon sok, hacsak nem rendelkezel igazán nagy túlsúllyal és kezdesz el nagyon intenzíven sportolni.

És ajánlom, hogy inkább az étel minőségére figyelj, ne csak a mennyiségre - amit amúgy sem célszerű túl alacsonyra venni, mert lelassul az anyagcseréd, ráadásul ha kínzóan keveset eszel, úgysem tudod tartani majd és visszahízol.

2014. máj. 8. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

10 kiló az 2 ruhaméret -> ergo látszik.

Nekem is 10 ment le, igaz 1 év alatt.

Ne minél kevesebbet egyél, hanem egyél rendesen, és figyelj oda arra, hogy mit eszel. Kerüld a fehér lisztet, rizst, cukrot. Teljes kiőrlésű cuccokat, barna rizst ehetsz.

2014. máj. 8. 16:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!!:)
2014. máj. 9. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!