30 fel közeledve tényleg egyre jobban jönnek fel a kilók? 27/N
Rolam eppen lefele mennek :) Ha pepunyulsz es nem mozogsz, akkor persze, hogy elkezdenek felmenni a kilok. Sokan az anyasagra is rafogjak, hogy mar nincs idejuk magukra, mozgasra, egeszseges taplalkozasra, persze, hogy szaladnak felfele a kilok.
29/N
" Az asszony már túl kövér
Mindig csak enni kér
Ha esténként megjövök
Két fröccsöt belökök"
"Tükrében nézheti magát
Engem nem érdekel
Párnámon érzem a szagát
Úgy érzem, menni kell"
Gondolom, ez egyénfüggő. Mindig is sokat ettem (rengeteg édesség, sok szénhidrát és zsír, főleg késő esti evészet, volt minden, bár voltak egészséges pontok is), a mennyiségre sose koncentráltam, de hasonló lehetett és hasonlóan is híztam, átlagosan úgy évi 1 kilót. 36 éves koromra már lett felesleg, már a kezdetekkor se voltam vékony... Harmincpár évesen felmentem 80 fölé, de azt még a fent említett táplálkozással sem tudtam tartani, spontán visszafogytam 80 alá. Azt nem tudom, hogy régen mennyivel stagnáltam, mert akkor sose számoltam se kalóriát, se makrotápanyagokat s nem tudom összehasonlítani a dolgokat, de nem veszem észre, hogy a kor eddig nálam számítana.
De hallok olyanokról, akik fiatalon bármit ehettek, később már azért nem. Ez nem is baj, jó, ha a test jelez, hogy nem jól táplálkozunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!