Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 30 fel közeledve tényleg...

30 fel közeledve tényleg egyre jobban jönnek fel a kilók? 27/N

Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Rolam eppen lefele mennek :) Ha pepunyulsz es nem mozogsz, akkor persze, hogy elkezdenek felmenni a kilok. Sokan az anyasagra is rafogjak, hogy mar nincs idejuk magukra, mozgasra, egeszseges taplalkozasra, persze, hogy szaladnak felfele a kilok.

29/N

2014. máj. 9. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:

" Az asszony már túl kövér

Mindig csak enni kér

Ha esténként megjövök

Két fröccsöt belökök"

"Tükrében nézheti magát

Engem nem érdekel

Párnámon érzem a szagát

Úgy érzem, menni kell"

2014. máj. 9. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon minimálisan kor függvénye is, de sokkal jobban genetika,hormonok, hogy milyen az anyagcseréd.
2014. máj. 9. 16:45
 4/5 anonim válasza:
Minél idősebb vagy, ha nem mozogsz, minden évben egyre nagyobb arányban növekszik a bőröd alatti zsír mennyisége, tulajdonképpen ahogy idősödsz egyre többet kell azért mozognod, hogy ugyanolyan formában legyél, mint előtte egy évvel.
2014. máj. 9. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Gondolom, ez egyénfüggő. Mindig is sokat ettem (rengeteg édesség, sok szénhidrát és zsír, főleg késő esti evészet, volt minden, bár voltak egészséges pontok is), a mennyiségre sose koncentráltam, de hasonló lehetett és hasonlóan is híztam, átlagosan úgy évi 1 kilót. 36 éves koromra már lett felesleg, már a kezdetekkor se voltam vékony... Harmincpár évesen felmentem 80 fölé, de azt még a fent említett táplálkozással sem tudtam tartani, spontán visszafogytam 80 alá. Azt nem tudom, hogy régen mennyivel stagnáltam, mert akkor sose számoltam se kalóriát, se makrotápanyagokat s nem tudom összehasonlítani a dolgokat, de nem veszem észre, hogy a kor eddig nálam számítana.

De hallok olyanokról, akik fiatalon bármit ehettek, később már azért nem. Ez nem is baj, jó, ha a test jelez, hogy nem jól táplálkozunk...

2014. máj. 9. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!