A combomról csak diétával tudok fogyni?
Ami azt illeti eléggé nehéz helyzet vagyok, ugyanis 2. osztályos koromban felköltöztünk a "hegyre" (északon lakok) ahol ahhoz, hogy hazajussak mindennap "a kétszáz lépcsőn" kellett hazajárnom. (tényleg annyi, tömény beton lépcső, elég meredek) És ami azt illeti, amelett hogy a nőiesedési folyamattal együtt meghíztam, még izmos is a combom, ugyanez a helyzet a hasammal is, mert ha befeszítem látom a kockákat (két hónapja Béres Alexandra 12 percest hasizmozok majdnem mindennap) de háj fedi őket, dettó ez a combommal is. Viszont piszkafa lábakat szeretnék, ehhez pedig hiába tornázok a combomra, mert nagyon nem akarom, hogy vastagabbak legyen, futni pedig még nem tudok ameddig tart a suli, de a bankettra azért szeretnék már szebb lábakat...
Hosszú lenne elmesélni, de álltam már közel az anorexiához, sokáig koplaltam, akkor vékonyabb lett a combom, talán most is ez lenne a helyes megoldás?
14/L (folyton 18nak néznek egyébként...) 167 cm 60 kiló fölött valahol (Idegbajosabb korszakomban kihajítottam a mérleget az ablakon... sorry.)
szalkasito edzeseket keressel, ugyanis ha beres alexandrara tornazol, akkor csak ra kell nezned es latod, hogy ahogy o tornazik az OLYAN combokat eredmenyez, es te elvileg nem olyat akarsz
mellesleg anorex vezna labad sose lesz, ha izmos, mert azoknak lof**z izmuk sincsen, csak egy darab csont meg egy kis hus es ez nem vicc, komolyan csak annyi. szoval hiaba erolkodsz, nem leszel vezna.
Ha Béres Szandizol akkor miért nem olvasgatod a tanácsait?
Igen diéta kell! Szénhidrátszegény diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!