Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? Többi lent!

Tudnátok segíteni? Többi lent!

Figyelt kérdés

A combomról és a hasamról szeretnék egy nagyon kicsit leadni. Ezt egészséges életmóddal/táplálkozással és milyen mozgással érhetném el? Például milyen hasizom és comberősító gyakorlatok vannak? Én táncra járok, de ez nem elég...amikor tudok egészségesen eszek, de mit lehetne tenni, hogy hatásos legyen?

13 éves lány vagyok szóval nem akarok csontsovány lenni csupán 2-3 kilót szeretnék leadni...kövérnek sem tartom magam, szóval mielőtt elkezdene valaki piszkálni, hogy én hülye vagyok, hogy ennyi idősen fogyni akarok, nem, nem vagyok az, csak van egy kis fölöslegem és jól szeretnék kinézni...

köszi

2014. máj. 13. 17:22
 1/2 anonim válasza:

felülés azzal izmosabbá teszed a hasad és még kisebb is lesz, fuss comb és asszem ha jól tudom a feneket is erősíti és mind kettőből letudsz adni :)

14/L

2014. máj. 13. 19:35
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. máj. 14. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!