Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek meik hizlal...

Szerintetek meik hizlal jobban? Ha jollakok edessegel vagy ha kenyeret eszek humusszal es paprikaval jollakasig?

Figyelt kérdés
Igazabol mindegy, hogy mivel lakokjol ugyis hizni fogok? Erre mar regen kivancsi voltam... persze ha zoldseggel vagy gyumolcsel, azt 1 ora mulva mar nem is erzem,
2014. máj. 15. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Kedves KÉRDEZŐ!

Javaslom, hogy tanulj meg mihamarabb HELYESEN ÍRNI. Nem bántani akarlak, hanem sajnállak. Talán még addig is fogysz, amíg gyakorolod.

2014. máj. 15. 18:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Kedves valaszolo!

Nagyon aranyos vagy, h ilyen sajnalkozasokra pazarlod draga idodet! De megnyugtatlak, hogy nincs ra szukseged!Tanulassal lehet fogyni?? En errol meg nem hallottam, kerlek nezz utana egy kicsit jobban!

Bnommel epp "bunozos napot" tartottunk es tobbet ettem a kelletenel....magyarazkodni neked nem fogok, 173cm vagyok 55 kg, szerencsere fogynom nem kell.

U.I: a telomon nincs ekezet, a net nem jo....szoval orulok h meg tudtam irni!

Ha nem akarsz megbantani senkit, akkor inkabb maradj csendbe! Jo tanacs! Mert okossagot nem mondtal!

2014. máj. 15. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:

1) melyik

2)jól lakok

3)édességgel

4)... és ez még csak az első sor volt drága:) Inkább tényleg a helyesírásodon dolgozz!:)

2014. máj. 15. 19:20
 4/6 anonim válasza:
off: A "jóllakik" mondjuk pont egy szó. :D Legalábbis ebben a jelentésben így kell írni.
2014. máj. 15. 19:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Off: meik=melyik Bocsi de roviditettem, a kornyekemen mi igy is megertjuk (fiatalok koreben megertik) :D

Edesseggel....irtam mar h gyorsan irtam ,mert ment el a net... nem foglalkoztam vele, hogy mit rontok el...

DE lehet h igazad van, es vannak hibaim, de igazabol le sz?rom :D Mar nem nagyon hasznalom a magyart.. a munkam 2masik nyelvet kovetel meg, de te nyugodtan bogarassz itt :D En megyek napozni xxx

2014. máj. 15. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom megmondani mekkora különbség van a kenyér és az édességed között, de édességgel semmiképpen se lakj jól..

Nem mintha a kenyér jó választás lenne, de a kenyér+hüvelyesek (humusz) már kajának számít, csak kellőképp ócskának. Szóval ha így eszel akkor fogsz még fogyókúrás kérdéseket kiírni gyikon, maradjunk ennyiben.

Miért olyan nehéz a leölt állat húsát megenni zsírral és zöldségekkel, hogy jóllakj és fogyni tudj nem értem. Én sem az állatok leölését kedvelem, de még így tudsz a legerősebb és legegészségesebb maradni ezekben a mocskos időkben. És ez lenne a lényeg. Igen vérontás árán, igaz.

De ha ilyen sz.arokat eszel, azzal csak azoknak kedvezel akik a te véredet ontják majd ki.. átvitt értelemben és lassan persze.

2014. máj. 16. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!