Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért kell minden kg-ért...

Miért kell minden kg-ért megszenvednem?

Figyelt kérdés
December óta fogyózom és eddig csak 7 kg ment le. Mások enny i idő alatt már több mint 10 kgt tudnak fogyni. Pedig az étrendemet dietetikus állította össze és heti 3x edzek.
2014. máj. 15. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az étrended?
2014. máj. 15. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Na azért a dietetikusok sem tudják néha miről beszélnek.

Találkoztam egy két érdekes dietetikussal.

Leírod az étrended? Legalább nagy vonalakban. Mit, mikor, mennyit? És az edzésed is, mit és mennyit?!

2014. máj. 15. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

Most le leszek fújolva, de paleóval igazán könnyedén fogyhatnál kalóriakorlát nélkül!

Én december vége óta 15 kg-ot fogytam, és hamarosan elérem az álomsúlyom is.

Szerintem nem jó a túl nagy kalóriadeficit, gondolok itt 1200-1500 kcal-okra, régen én is ilyesmikkel próbálkoztam, de alig akart megmoccanni a súlyom, a paleó igaz, hogy nagyon szigorú, de legalább van eredménye, elég látványos eredménye, és megnyugtat a tudat, hogy soha többé nem fogok meghízni, ha a továbbiakban is betartom. Az egészségügyi hozadékokról nem is beszélve.

Amúgy ne hidd, hogy a dietetikusok annyira értenek a szakmájukhoz, mert ők "dietetikusok" és ezt tanulták bla bla bla, egyik osztálytársamnak 1000 kalóriás étrendet adtak a 90 kilós súlyához, kérdezem én, az ilyen normális??!

2014. máj. 15. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Jesszusom, dietetikus! Amit ők tanulnak, az egy kalap sz*rt nem ér! Nézzél utána a Paleonak vagy az Atkinsnak inkább! A Testkontroll is jó.
2014. máj. 15. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:

A paleo sem jelenti azt, hogy fogy az ember. Nekem sem 25, sem 12 kiló felesleggel nem ment a fogyás, csak mert szinte 100%-osan paleóztam (többnyire tényleg minimális volt az eltérés, ha valaki szerint 2 deka zöldborsó akadályozott a fogyásban, annak érdekes gondolatai lehetnek, alkalomadtán meghallgatnám őket) és igyekeztem olyan keveset enni, aminél már nem vagyok éhes (2000 kcal) s a szénhidrát terén is igyekeztem. 80g CH alatt már elindult a fogyásom, de aztán beállt, pedig még marokra tudom fogni a hájat a hasamon. Úgy féléve stagnálok így. A testem kihasználja a kapott kalóriát s most már nem fogy vele, csak nem értem, miért nem csökkent az igénye a fogyással együtt. Talán a több mozgás segítene, úgyhogy én nem panaszkodom, nekem kell többet tennem a fogyás érdekében.

Nem mindenkinek megy ugyanolyan egyszerűen. Nem másokéhoz kell mérni a fogyásunkat, annak semmi értelme.

2014. máj. 16. 09:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!