Mit csináljak ha ezt kell ebédelnem?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy jövőhéttől kezdve az ebédem az étteremből lesz rendelve, amihez jár 1 adag leves és 3 féle másodikból lehet választani, amit nekem előre le kell adnom. De mivel fogyókúrázom így nem tudom hogy mit csináljak mert azért ezek eléggé hízlaló kaják és nem igazán merem megenni, és azt se tudom melyiket válasszam. Hogyan egyem meg vagy inkább meg se egyem?
16/L 157 cm 53 kg
2014. máj. 15. 21:49
2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem csirkemell salátával, hanem hagyományos házias ételek. Például rántott hús, derelye, spagetti, krumplipüré, rizs, olajba sült dolgok...stb.
2014. máj. 15. 22:22
3/7 anonim válasza:
Pedig lehet azt is, a levest ed meg rendesen, a másodiknál meg pl. rántott húsnál ha nem zöldségköret van, akkor hagyd ki a köretet.
4/7 anonim válasza:
16 évesen ne fogyókúrázz, mert teljesen felesleges, edzzél inkább sokat és attól tök jó alakod lesz.
5/7 anonim válasza:
Edd meg a húst, szedd le a panírt, zöldséget nem lehet kérni?
6/7 anonim válasza:
este fuss egy kört, vagy/és este 6 után ne egyél semmit csak igyál. Nap közben meg ehetsz ihatsz amennyit scak akarsz!
7/7 anonim válasza:
Ez a tanács kb. a nyugati életmód. Hát, eddig még normális embernek jót ez nem hozott, kivéve azoknak akik a beteg embereken gazdagodnak meg :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!