Kinek-mi a mai étrendje?
Reggeli: müzli tejjel
Ebéd: paradicsomos herngfilé tofu salátával (tofu, saláta levél, sárgarépa, aszalt paradicsom) + chia mag puding fél banannál, 4 szem datojával és fél kanál mézzel
A vacsorát még nem tudom.
Délben keltem ma.
Reggeli: Nem volt.
Tízórai: Nem volt.
Ebéd: Nem volt.
14 óra: 3 üveg sör.
Továbbiakban: Sör.
Este: Egy hotdog.
Reggel éhgyomri edzés, 1,5óra súlyzózás, 1óra kardio-aerob
Reggeli :turo, chia mag, kanál tejföl (sajnos nem volt kefir) és egy kiskanál diétás lekvár
Ebéd: csirke, saláta, meggyes pitéből kicsipegettem a meggyet 😁
Vacsi: egy szelet jogurttorta,
Esti levezető futás 1óra, picit több
Extra vacsi: egy vaníliás protein shake.
Így terveztem mára.
Ebéd:
- bő fél kiló barack s egyéb gyümölcsök is, de most az érett barackok potyognak :) ez az első igazán barackos nap, visszafogottságom nem nagyfokú (de van, különben egy kiló fölött kóstoltam volna meg őket).
- kávé tojástejjel
- pici maradék curry rizzsel
- sós piskóta (magában)
- csokikrémes piskóta
A vacsorát még nem tudhatom, a piskóta lett volna eperdzsemmel, de én és a sütiből hagyás...
Talán töltött tojásokat fogok enni, több fehérjét, mint sárgáját, majd kiszámolom, hogyan jó (a piskóták is fehérjedúsak voltak). Mellé nyers zöldségeket.
S valami kis sütit eperdzsemmel, most már be kell főznöm az epret, ami kóstolással jár.
Holnap is hasonló lesz, de remélem, sikerül az édességet (barackos piskóta mondjuk 6 tojásból?) vacsorára tenni. Szinte kizárt, de próbálkozni lehet.
Gyümölcsszezon van, még a terveim között sem szerepel a kevés cukor, realistának és hedonistának kell lenni.
Reggeli: 1,5 dl kakaó, 3 db háztartási keksz
Tízórai: zabkása erdei gyümölccsel
Ebéd: füstölt sajtos csirke ragu mexikói zöldséggel
Vacsora: 1 tányér bableves
Még enni fogok szerintem egy almát vagy barackot valamikor, amelyik jobban néz ki a zöldségesnél.
Beteg vagyok nem ettem sokat ma:
-reggelire szószerint 4 FALAT vajaskenyér,2 dl hideg tej.
-3-4-5 db gumicukor.
-ebédszerűség:1db húsgombóc,pár kanál paradicsomszósz+fél szelet fehér kenyér.
-meg úgy egész nap 1,5 liter víz.SZOMJAS VAGYOK!
Reggeli : tojásrántotta (3 tojás) sajttal
Ebéd:semmi
Uzsonna: 5 barack, és kb. 10 db cukros babapiskóta
Vacsora: semmi
Nem egy fogyókúrás mintanap az enyém :) Bár nem is fogyózom, az igaz.
R: két szelet fonott kalács lekvárral, kávé
E: gyros tál (husi, zöldség, krumpli)
U: egy fél kilós krémes állagú túró kb. felét összekevertem édesítővel és egy banánnal
V: gombás csirkemell, rizs
UV: jégkrém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!