Kb mennyire hizlal a tojasrantotta?
Siman szoktam, se olaj a tojas ala se hagyma.
Tobbnyire 4 tojast szoktam csinalni 3-4 orakor.
Melle paradicsom, eros paprika, ujhagyma (neha megreszelem egy kis sajttal, vagy apro kockara vagom es a vegen amikor mar a tanyeron a tojas hozzakeverem.
Ez a kombo hizlal? Illetve 3-4 fele lehet ilyet enni? Mennyi kaloria lehet ez?
Dehogy hízlal. Lényegében nincs benne szénhidràt. A zöldségekben persze van, de az jó szénhidràt:)
Persze ha befalsz mellé 3 hatalmas szelet fehér lisztes kenyeret, na az màr nem jó szénhidràt.
Nem a kalória a lényeg, nézz utàna hogyan jön ki egy élelmiszer kalóriaértéke. Olyan folyamatok az emberi testben nem zajlanak le.
A tàpanyagok fontosak. fehérje, zsír, szénhidràt. Azok minősége, arànyai, és hogy a test melyikre hogyan reagàl (vércukor, inzulinvàlasz) Ha megérted a tested működését, jobban àt fogod làtni mi az ami jót tesz és mi az ami nem.
Kenyer nelkul szoktam enni csak zoldseggel es sajt ra,
Igazabolal a mennyiseg miatt kerdezem h ne e tul sok az a 4 tojas?!
Mert ugy eleg keves megsutve naturon.
Mikor regen ettem akkor bele mident, olaj, hagyma, sonka, kolbasz, + kenyer.. Na ugy persze h soknak tunt a tanyeron es azis volt, de igy azert szerintem kell a 4 tojas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!