Mik azok az étrendek amik bejöttek a fogyásod során? Mit ettél/nem ettél, és mire jutottál vele/mennyi idő alatt?
Sziasztok!
Nekem nyárra kéne kb. 10kg ledobnom, de nem tudom mi az az étel amit lehet enni és mi az amit nem ajánlott bizonyos időben. Ha tudnátok olyan étrendet dobni ami bejött nektek azt megköszönném!
Reggeli: 35g zabpehely darálva, 1 pohár natúr joghurttal (előző este be kell keverni, hogy a zab puha legyen különben ehetetlen) én teszek bele fél adag fehérjeport is.
Ebédre ami van, csak kis tányérral.
Vacsora: vagy fél túró fél adag fehérjeporral ízesítve (nagyon finomakat lehet kapni) vagy egy adag fehérjeshake, vagy ha maradt ebédről hús akkor az de köret nélkül.
Vacsi után ha éhes vagyok a TV előtt még 1-2 marék tökmag lemegy.
Igen, egyetértek, hogy változatosan kell enned továbbra is.
Nekem ez jött be:
- napi 2,5-3 lter folyadék (mentes víz, saját magam által facsart gyümi lé, ízesítetlen tea)
- reggelire mehet ch, mondjuk teljes kiőrlésű kenyérből szendvics, vagy 1 pohár natúr joghurtba kevert zabkorpa
- tízóraira gyümölcs
- ebédre zöldségek (ami éppen van) csirkemell, hal, párolt káposzta, stb. Nem tudom milyen ételeket szeretsz, lényeg, hogy ne legyen túl zsíros, mirelit, zacskós - ezeket végleg felejtsd el. Olajat felcserélheted olívára, tésztát durumra, sokkal egészségesebbek.
- uzsonnára nekem megint gyümölcs
- vacsira fehérje - tojás, zsírszegény túró, csirkemell zöldséggel
És mozogj! Nehéz elkezdeni, de beleszeretsz és sokkal könnyebben megy majd le az a 10 kiló:) Hajrá!
"Nekem nyárra kéne kb. 10kg ledobnom"
Ez már roszul kezdődik. Ha sportolsz és rendesen kajázol egyátalán nem biztos, hogy fogyni fogsz ennyit. Egyszerűen csak állj rá egy egészséges fehérjedúsabb kajára és napi 1-2 óra mozgás. Előttem már leírtak sokmindent kb úgy. Az alapvető lényeg, hogy nincs súly, tükör van!
Én is éppen nyárra fogyok.
Nekem így jön be: Reggel kávé tejjel, teljes kiőrlésű kifli sonkával vagy párizsival.
10 órakor 1 alma vagy 1 körte.
Délben akármi, de nem pukkadásig, általában a rendelt ebéd felét elteszem 4 órára és akkor eszem meg. 6 órakor vacsi sovány hús rizzsel vagy főtt krumplival vagy zöldséggel. Utána nasinak körte vagy szétvagdosok egy almát, megszórom fahéjjal és berakom a mikróba 4 percre-ezt imádom. Este tornázok de nem sokat, csak amennyit kedvem van és hétvégén fallabdázunk, ettől aztán egész héten izomlázam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!