Hany gramm egy fejessalata?
Figyelt kérdés
Mivel nincs merlegem nem tudom megmerni hany gramm 1 fejessalata. es nem vagyok anorexias, csak azert erdekel :D es nem is jojot akarok es nem is attol felek hogy ettol fogok elhizni2011. jan. 29. 14:29
1/2 anonim 

válasza:

válasza:kb. 360g, de ebben nemsok semmi van (50 kcal, 10g ch) tehát ha nem írod be a napi adagodba, akkor se sokat tévedsz
2/2 A kérdező kommentje:
koszonom
2011. jan. 29. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Kb hány gramm kenyér megengedett?
Tudom, tudom, kalóriától függ. De mégis, hány gramm kenyeret lehet nyugodtan megenni egy nap? Ami még jót is tesz? Vagy egyáltalán nem kéne? A kalóriámba belefér simán, de mégis sokan mondják, hogy nem szabad kenyeret, tésztát, lisztes dolgokat egyáltalán. Teljesen nem...
Mekkora egy adag főzelék, hány gramm?
Ahány helyen olvasom, annyit félét írnak! Anyum szakács, náluk 400g az étteremben, a kalória könyv nem írja, a neten 250, 300, de még 350-et is olvastam, akkor most mennyi a hivatalos?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!