Hétfőtől fogyózni szeretnék. Ma megettem 1 töltöttkáposztát és 1 tábla bocsicsokit meg pudingot. Ez gáz?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok 170cm és 65 kg, 55 szeretnék lenni és gondoltam jól beeszek még utoljára..ezzel nagy bajt csináltam????2009. febr. 7. 20:09
1/5 anonim válasza:
sztem nem nagy baj,bár nekem pl sokkal jobban menne,ha szépen fokozatosan szoknék le ilyenekről.PL így: 1.nap mondjuk az amit te ettél.2.nap a 3/4-e ennek.3.nap fele.stb.
2/5 A kérdező kommentje:
jajj már úgy megbántam, de hnaptól tuti nem eszek ilyeneket!!
2009. febr. 7. 20:22
3/5 anonim válasza:
Egyél!
170 cm magassághoz a 65 kg nem sok!
Ha 60 kg-nál nem kell kevesebbnek lenned!
55 kg-osan olyan lennél, mint egy cérna! Ezt akarod?
4/5 anonim válasza:
A "Ha" nem kell, elírtam. Bocsi.
5/5 anonim válasza:
170 centihez 65,5 kg az egészségügyileg ideális súly.
Ne vékonyabb akarj lenni, hanem izmosabb.
És valóban fokozatosan kellett volna.
Pl. én annó, fél évvel ezelőtt rászoktattam magam a gyümölcsevésre, és ha mást ennék reggelire, akkor fizikailag már rosszul lennék(volt, hogy mást ettem és háborgott a gyomrom).
Kezdj el tornázni, járj el úszni, szaunázni, csökkentsd az ételadagokat, és javíts a minőségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!