Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Balerina diéta?

Balerina diéta?

Figyelt kérdés

Ki csinálta és miből is áll ez igazából? Tapasztalatok, tanácsok, vélemények... Minden érdekelne!

Eddig fogytam 23 kg-t, de az utolsó 10 nem fog azzal a módszerrel lemenni, amit eddig követtem, főleg, hogy a sok edzéstől csak izmot szedek fel, amitől nem csökken a súlyom és ez nem hat rám motiváló erővel!

2011. dec. 27. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Hajjaj az a sok izom én is úgy hallottam hogy hosszú távon agykárosodást okoz! Ne vid túlzásba az edzést! Ez a balerina diéta jól hangzik igaz nem tudom mi az de nyomom majd a répaleves fogyasztólé mellé!
2011. dec. 27. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
41%

ennyi ésszel kizárt, hogy olyan edzést és étrendet kövess, amivel izmot szedtél fel.

ezek után is érvényes a kérdésed?

2011. dec. 27. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Érvényes, de aki szerint "túl kevés az eszem", az többet ne szóljon hozzá a kérdéshez, köszi! :)

Tuskókám, irány az edzőterem! Aztán csináld ezt életed végéig vagy pár év múlva egy aszott, csökött agyú ... leszel! :)

2011. dec. 27. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:

ezt most nem értem? irány az edzőterem, nekem? pusztakezes gyilkolásra komolyan képzett ember vagyok, mit csinálnék egy edzőteremben? számomra nem sok csábítást jelentenek az ottani speciális gépek, nem venném hasznukat :D

azért írtam az eszedre degradáló választ, mert ha rendes ismereteid vannak a test működésével kapcsolatban, akkor tudod, hogy kalóriadeficittel megy le az összes fölösleges zsír, ami meg nem, azt már csak éhezéssel használja fel a szervezet, tetemes izombontás után. a makacs zsír szálkásítás folytatásával, még ha lassabban is, de lemegy :D

de mondd ezek után is, hogy nem volt jogos amit először írtam. nyilván amiket itt említettem, tisztában voltál velük, és így is "balerina étrend" érdekel. amúgy, sima szálkásítás, mi lenne még? :D

2011. dec. 27. 21:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Aczél!

Tudnál/szeretnél nekem ebben segíteni vagy pedig nem? Ezt döntsd el, légy szíves! Én örülnék neki, ha segítenél, amennyiben tudsz, de ha nem, hát nem... :)

1200 kalóriás étrend? Az segítene? Egyébként naponta 20 percet futok, kb olyan 4 km-t ez idő alatt, + 40 perc hát, kar, váll, mellizmot csinálok és 60 hasprést kb.

2011. dec. 27. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!