Ez lehetséges? Egy nap alatt?
Kicsit összébbrendeződnek az izmaid és a tartásodon is fog látszani, hogy a testedre koncentráltál, egyenes háttal, vállal fogsz menni, ösztönösen jobban tartod majd Magad.
Én legalábbis ezeket vettem magamon észre, de elég 2-3 óra ehhez két-három egymás utáni napon, nehogy egész nap tornázzál!:) A gyaloglás lehet 10-15000 lépés (másfél-két óra) tempós gyaloglás, a torna lehet súlyzózás, ha lány vagy 70 kiló alatt, akkor 0,5 kg-os súllyal felkarra, "integetőizomra", hátra, lényeg, hogy érezd, hogy dolgoznak a hátizmaid. Egy kis nyújtás: nyak, fej, váll, karok, gerinc. Jól esik!
És ne hagyj fel evvel hétfőn!!:)
A közérzeteden és maximum az önértékeléseden javíthatsz ami a két legfontosabb egy találkozón szerintem, de zsírpárnák megszűnését ne várd.
1 kg testzsír kb 7500 kcal, ami nekem(100kg/f) közel 4 napi alap E szükségletem(ágyban fekvéshez), de pl.: egy spártatlon(240km) lefutásához 23000 kcal a szükségletem.
Egy a lényeg ha fogyni akarsz, akkor életmódot változtass.
Az ég világon semmi.
Leginkább megállni sem fogsz tudni a lábadon két napi torna után.
Gratulálok.
Gratulálok!:)
Örülök, hogy be tudtad tartani az elhatározásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!