Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez lehetséges? Egy nap alatt?

Ez lehetséges? Egy nap alatt?

Figyelt kérdés
Hetfon formában kell lennem(ami persze nem azt jelenti, hogy lefogyok egy nap alatt) de egy kicsit latszodjon hogy tortent valami. Ha hetfo este van jelenesem, akkor ha egesz vasarnap es hetfo estig tornazom, avgy gyaloglok, barmi, de mozgok, es normalis kajat eszek(nem sokat), akkor mi tortenik hetfore?
2012. márc. 25. 00:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit összébbrendeződnek az izmaid és a tartásodon is fog látszani, hogy a testedre koncentráltál, egyenes háttal, vállal fogsz menni, ösztönösen jobban tartod majd Magad.

Én legalábbis ezeket vettem magamon észre, de elég 2-3 óra ehhez két-három egymás utáni napon, nehogy egész nap tornázzál!:) A gyaloglás lehet 10-15000 lépés (másfél-két óra) tempós gyaloglás, a torna lehet súlyzózás, ha lány vagy 70 kiló alatt, akkor 0,5 kg-os súllyal felkarra, "integetőizomra", hátra, lényeg, hogy érezd, hogy dolgoznak a hátizmaid. Egy kis nyújtás: nyak, fej, váll, karok, gerinc. Jól esik!

És ne hagyj fel evvel hétfőn!!:)

2012. márc. 25. 01:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Koszi, remelem formaba tudom hozni magam :)
2012. márc. 25. 01:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok örömet hozzá!:)
2012. márc. 25. 01:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A közérzeteden és maximum az önértékeléseden javíthatsz ami a két legfontosabb egy találkozón szerintem, de zsírpárnák megszűnését ne várd.

1 kg testzsír kb 7500 kcal, ami nekem(100kg/f) közel 4 napi alap E szükségletem(ágyban fekvéshez), de pl.: egy spártatlon(240km) lefutásához 23000 kcal a szükségletem.

Egy a lényeg ha fogyni akarsz, akkor életmódot változtass.

2012. márc. 25. 01:37
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen, írtam is, hogy nem lefogyni akarok masfel nap alatt, csak kicsit rendbeszedni magam hetfo estere. Eletmodot mar valtottam, csak lassan megy. Az is eleg lenne, ha egy kicsit feszesebb lenne a hasam hetfo este :)
2012. márc. 25. 01:42
 6/14 anonim ***** válasza:

Az ég világon semmi.

Leginkább megállni sem fogsz tudni a lábadon két napi torna után.

Gratulálok.

2012. márc. 25. 09:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Utolsó ez a hsz-ed elég romboló volt, mert nem az a lényeg, hogy objektíven hogy néz ki, hanem szubjektíven Ő hogy érzi magát és ezt igenis egy kellemes átmozgató edzéssel pozitív irányba lehet mozdítani, az meg, hogy nem fog tudni lábra állni egy 2 napos edzés után szimpla hülyeség mert 1 órás edzés után is komoly izomlázat lehet előidézni egy edzetlen emberbe.
2012. márc. 31. 23:10
 8/14 anonim ***** válasza:
No? Mit tapasztaltál 2 nap után?:)
2012. ápr. 22. 23:49
 9/14 A kérdező kommentje:
nem "lötyögtem" annyira, sokkal magabiztosabb voltam, a lábaimat meg is dícsérték, annak elenére, hogy nem a legvékonyabbak, de jól néztek ki. (és a szex is sokkal jobb volt:))) )
2012. ápr. 23. 16:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok!:)

Örülök, hogy be tudtad tartani az elhatározásodat.

2012. ápr. 23. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!