Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a rosszabb? Ha a...

Melyik a rosszabb? Ha a serpenyőt olivaolajjal, vagy kókuszzsírral kenném ki? Egy másik kérdés is: van kukoricadara is. Mit lehetne belőle csinálni, ami diétásabb?

Figyelt kérdés

2012. nov. 2. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:

kukorica dara+tej: kása


a kokuszzsirt azt nem tudom, de az oliva olaj molekulái hevítés hatására átalakulnak, és ugyanolyanok lesznekmint a sima étolaj...

2012. nov. 2. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Most őszintén: számít az a 3-4 grammnyi zsiradék?

Én disznózsírral párolom a zöldséget, lehet, hogy étkezések után rámrakódik 1-2 GRAMM pluszban? Ejjhajj.


Hihetetlen, hogy mit el lehet adni a fogyókúrás sz*rságokkal.

2012. nov. 5. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Az olívaolaj hidegen jó inkább, mert meleg hatására olvastam valahol, hogy káros anyagok szabadulnak fel belőle. Hogy ez megint valami városi legenda, nem tudom. Viszont nálam mindkettő van itthon, de más a funkciójuk. Kókuszzsírban sütés nagyon jó, nekem pozitív tapasztalataim vannak vele. Az oliva elsősorban salátaolaj. Időnként ízesítetlen házi mangalica zsírral is főzök. Ezek beváltak, ezért ajánlom mindegyiket. Ízlés és szokás dolga, hogy melyiket milyen ételhez használod.
2012. dec. 10. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!