Kövér vagyok nagyon de nagyon?
Figyelt kérdés
17/L
170 cm és 53 kg vagyok. Nagyon kövérnek érzem magam. A családom szerint nagyon kó az alakom.
Szerintetek kövér vagyok?
Priviben küldök képet.
2012. nov. 29. 16:50
1/17 anonim válasza:
Anorexia level 1.
Inkább túl sovány vagy... És ahogy látom méginkább leszel.
Fúj média. Miért kell belenevelni ezt az emberekbe hogy csontváznak kell lenni?
2/17 A kérdező kommentje:
Ja és hogy hol laktok és az ilyeneket. Nem szeretném hogy ismerősőm lenne köztetek.
2012. nov. 29. 16:52
3/17 anonim válasza:
A méretek alapján nem lehetsz kövér,szerintem.Ha gondolod,küld a képet;)
4/17 anonim válasza:
Te inkább hülye vagy nem kövér... Most dicsekedni jöttél vagy dicsérő szavakat akarsz begyűjteni, vagy mi? Ha tényleg így gondolod, akkor súlyos testképzavarod van és keress fel egy pszichiátert.
5/17 anonim válasza:
Kép nélkül is megmondom, hogy sovány vagy. De azért kíváncsi vagyok. Nyh-i vagyok.
6/17 anonim válasza:
Attól mert a testtömegindexed oké, még lehetsz zsíros. Ha akarod, küldd a képet, csak abból lehet megítélni. Nem lehetsz az ismerősöm, nincsenek 17 éves ismerőseim. Egyébként Budapest 3. kerület.
7/17 anonim válasza:
Kérdező, ez egy betegség. Mi itt a fórumon sok olyat látunk mint Te. Nem kell képet küldened, kérj segítséget orvostól!
9/17 anonim válasza:
De azért 170 centihez tényleg kevés az 53 kiló.
10/17 anonim válasza:
Van egy osztálytársam aki ilyesmi és nagyon jó alakja van, még vékony is. Szerintem vékony vagy de küldhetsz képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!