Meddig lehet büntetlenül víznapot tartani?
Meddig lehet büntetlenül víznapot tartani?
Amíg éhen nem halsz.
Tulajdonképpen léböjtött tartasz, de valszínűleg nem teljesen jól, ezért ki fog merülni a szervezeted.
A böjt hasznos, de megvan a módja (és ideje). Javaslom olvass utánna.
Például Itt van egy hosszabb cikk róla:
Egyébként én is böjtöltem már -igaz évekkel ezelőtt, így tudom milyen jó érzés, amit átélsz!
Nézd meg a léböjtöt, kb ugyanez, csak a kávét se engedélyezi, főleg nem méreggel. /édesítő/
Barátnőm csinálta egyszer egy hétig. Nem evett, csak ivott. Rettenetesen rendben kell lenni fejben, akkor nem lesz semmi gond. Mondjuk barátnőm összesen 2kg-t fogyott, bár a fogyás nem, csak a tisztulás volt a célja.
Másik barátnőm ezen felbuzdulva ugyancsak elkezdte, a 3. napon majdnem elájult. Nem egyformán reagál a szervezet. Szerintem nézz utána, no meg annak is, hogyha tartod ezt a vízböjtöt, akkor miket fogsz tudni a böjt után enni, hogy ne betegedj meg. Kapros-túró magába stb.
Megvan ennek az írott, követhető módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!