5 kg-os sulyzó lánynak?
3 kilós az egész pici, annál kisebbel mit is kezdenél :D Bár láttam én már olyan 10 perces tornagyakorlatot, amiben félkilós van és a végére az ember rájön, hogy épp elég :D
De normális gyakorlatokhoz, pl. bicepszre azért a 3 nagyon-nagyon alsó hang. Én sosem edzettem (max. úgy havi pár percet az elmúlt évben), épp csak van pár súlyzóm, de a 3,25 kilós mellé igencsak kellett nagyobb. Múltkor megpróbáltam a jelenleg 6 kilósomat, bizonyos bicepszgyakorlathoz pont jó, egy másikhoz kicsit már sok is. Bár tudom, hogy vannak nálam gyengébbek, nekem legalább súlyom, egészségem és genetikám van, de ennyi.
Igazából nem kell ezen gondolkodni, kipróbálod, meglátod. Ha csak hármat tudsz csinálni vele egy gyakorlatból, akkor túl nehéz, ha tizenpárat is, akkor túl könnyű ;) Ha 8-at pont kibírsz, az a jó :)
Lányok, ajánlom Nektek ezt a blogbejegyzést: [link]
Magyarázatot nem fűznék hozzá, minden ott van benne. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!