Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 50 hasprés mennyire...

Napi 50 hasprés mennyire teszi meg a hatását június-júliusig, ha van némi súlyfelesleg a hasamon?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a hastájéki súlyfelesleg eltüntetéséhez ez a legjobb módszer.

2014. máj. 10. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs helyi zsírégetés. A haspréstől a hasad izmosabb lesz, de a zsírréteg alatt, így semmi nem fog látszódni. Meg kellene már érteni végre, hogy a fogyás 90%-ban a kaján múlik!
2014. máj. 10. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha megcsinálsz 1000 db-ot az sem fogja a zsírt eltüntetni. Egyél normálisan.
2014. máj. 10. 14:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi számít egyáltalán "normálisnak"? Próbálok napi 2 liter vizet meginni, az édességről is már mondhatni leszoktam, és mostanában több gyümölcsöt és zöldséget is eszek. A nagyon zsíros kajákat meg egyszerűen meg se tudom enni, undorodom tőlük. Ez elég?
2014. máj. 10. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Önmagában nem sokat ér, de edzés RÉSZEKÉNT nagyon is jó, én 90-et szoktam alkalmanként (hetente 3x), és már 4 kockám látszik, bár én alapból nem voltam kövér, "csak" erősítenem kellett. Férjem erősen el volt hízva, főleg has és derék tájon, szépen lement neki is, persze nem 1-2 hónap alatt.
2014. máj. 10. 17:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor azt hiszem, szorgalmasabb leszek :)
2014. máj. 10. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!