Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízhatok ez esetben? Lehetsége...

Hízhatok ez esetben? Lehetséges egy nap alatt a hízás?

Figyelt kérdés
Hogyha egy nap ne adj isten, egy héten sokat eszek, mert elmegyek családi útra, és itt rám sóznak egy kis fagyit, ott egy kis levest, ott egy kis szendvicset. Az a fajta vagyok aki inkább gyümit eszik 6 után, ha éhes. Viszont ilyenkor 6 után is tömnek a hízlalóbbnál hízlalóbb kajákkal. Lehetséges egy nap alatt a hízás? Szóval nagyon félek ilyenkor. Ilyesmi maximum hetente 1x fordul elō. Van amikor meg havonta nem. Csak van, hogy becsúszik ilyen is.
2014. máj. 11. 03:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha több kalóriát eszek egy nap mint amit elhasználsz hízol. A gyümölcs sem feltétlenül jó, pláne este. Tele van fruktózzal, cukorral, szénhidráttal. Azt reggel kell inkább enni.

Simán hízni fogsz, az alapján amit leírtál, de egy hét alatt nem tudsz annyit felszedni amit ne tudnál pár hét alatt könnyen ledobni.

Szerezz be egy mérleget és rendszeresen minden reggel wc után mérd le a súlyod/tömeged.

Ha minden nap ellenőrzöd, akkor magad tudod ellenőrizni híztál-e vagy sem. Azt is kalkuláld bele, ha megiszol egy pohár vizet akkor 20dkg-vel többet mutat a mérleg, ezért érdemes reggel mindig ugyanúgy mérni magad.

2014. máj. 11. 04:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy nap nem sokat határoz, ha utána visszaállsz a diétára. Kilókat meg főleg nem fogsz hízni, gondolj csak bele 1kg zsír 9000 kcal, ennyivel többet biztosan nem eszel (de még akkor se raktározódna mind zsírba). Az, hogy másnap a mérleg többet mutat, csak a kajatöbbletet mutatja, ami pár nap alatt kiürül. Egy csalónap néha még be is gyorsítja a fogyást. Szóval emiatt nem szabad kétségbeesni és nem szabad lelkiismeret furdalásnak lennie, érezd jól magad
2014. máj. 11. 06:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Most nézem az egy hetet is, az már azért húzósabb, ha egy hetes nyaralás, akkor ott már nem árt odafigyelni, ha az eddigi eredményeket nem akarod elveszíteni
2014. máj. 11. 06:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És nincs szád? Vagy miért nem mondod meg nekik, hogy "Bocsi, nem kérek". Nem olyan bonyolult, nekem legalábbis szokott menni...
2014. máj. 11. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Én biztos nem híznék csak azért mert 1 vagy több hétig kenyeret vagy fagyit, cukrot ennék. Csak sz.ar lenne a gyomrom..

Na most akkor Te hízni fogsz?

2014. máj. 11. 09:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Most 1 hét, vagy 1 nap?

1 nap alatt biztosan nem. 1 hét már esélyesebb, hogyha nagyon fincsik a szendvicsek, fagyik.... hm, hát igen, akkor már elindulhat valami.

2014. máj. 11. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Én sem értem, miért nem lehet nemet mondani, ha Te nem akarod, csak "tömnek". Engem senki a világon nem tud tömni, akkor eszem, ha akarok, s ha erőltetnek, csak elmegy az étvágyam. A karácsonyaim voltak érdekesek, volt fél tonna étel rám és a keveset evő anyámra, s fene tudja, a gyomrom és hasam ugyanakkora volt, mint más napokon. Egy finomság eredményezheti, hogy picit többet eszem, ami másnap kiegyensúlyozódik... Az 1 kg zsír energiatartalma miatt is elég hihetetlen, hogy akár egy hét alatt kilókat hízzon az ember nagyon masszív zabálás nélkül, de hallottam már ilyeneket. Az emberek furcsák.

Szerintem ha csak megkóstolsz ezt-azt, de nem fekszel neki nagyon komolyan (van, aki tud napi 5-7 ezer kalóriát enni, pedig alapból 2 ezer alatt van. én nem), akkor nem hízhatsz sokat. Legalábbis elvileg. A glikogénraktárak már játszhatnak, s van víz, salakanyag, a mérleggel lehet, hogy nem kell konzultálnod egy ideig :)

2014. máj. 11. 12:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek :)

A második kommentelōnek fōleg! Eléggé kielégitō választ adott, plusz az elsō is :)

Azoknak, akik szerint meg nincsen szám, azoknak elmondanám, hogy szám az van, de hogyha nem látom ōket már elég régóta és leülünk az asztalhoz enni, akkor nem fogom azt mondani, hogy 'ja bocs, én ezt nem eszem meg' vagy 'nem kell kösz, ilyenkor már nem eszek' :)

A félreértések elkerülése végett pedig: nem egy hétig zabálok folyamatosan. Azt mondtam, hogy maximum két hetente csúszik be egy ilyen nap. De van, hogy hónapogik is semmi.

2014. máj. 11. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!