Lehet, hogy 1 hét után már látszik változás?
pont 1 hete kezdtem el pop pilatesezni illetve igyekszem azóta odafigyelni, hogy mit eszem. többnyire rendesen táplálkozom, csak a sok édességet mellőzöm.
minden nap pilátesezek 30-40 percet, illetve tegnap lesétáltam kb 2 kilómétert.
ma a tükörben nézve kicsit vékonyabbank látom a combom. ez lehetséges?
ráálltam a mérlegre, és 3 kilóval kevesebbet mutat, mint egy hete. nyilván ennyit nem fogyhattam, sokat számít hogy milyen ruha van rajtam, aznap mennyi folyadékot ittam és mennyit ettem...
végül is lehet, hogy 1 hét után már látszik egy kis változás?
hallod! szerintem lehetséges, ugyanez a kérdés merült fel bennem az elmúlt napokban :D
kb. 2 hete (1 hete rendszeresebben, de így sem minden nap) volt hogy 30-40 percet otthon cardióztam, de gyakrabban 10-20 percet fenékre dolgoztam
és most már érzem a fenék izmaimat, meg határozottan erősebb, feszesebb, kerekebb lett a sejhajom :D
én sem hittem el hogy ennyi idő alatt ez lehetséges, de a valóság mást igazol, úgyhogy lehetséges :D
én is pont azon agyaltam, hogy miért nem csináltam képet, mert akkor lenne mihez viszonyítani!
de most csinálok fotót és 1 hét múlva újra... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!