Más is szokott rosszul lenni torna után?
Figyelt kérdés
torna után szédülök és homályosan látok,de csak kb. 10 perc az egész,utána semmi bajom. Reggel szoktam kardiózni de reggelizek előtte.2014. máj. 13. 10:03
2/6 A kérdező kommentje:
szerintem nem, 25 perc az egész
2014. máj. 13. 10:24
3/6 anonim válasza:
Megfelelően bemelegítesz előtte?
4/6 A kérdező kommentje:
5 perc bemelegítés mindig megvan előtte
2014. máj. 13. 11:55
5/6 anonim válasza:
Szia! Mit jelent az, hogy torna? Mit csinálsz? Én olyankor szoktam így lenni, mikor mondjuk ellipszis trénerezek. Elkezdem hajtani és hirtelen megemelkedik a pulzusom. (Érzem, hogy nem bírom, és kezek "nem látni") És ilyenkor jobb leállni. Én más mozgást preferálok, ami nem készít ki. Viszont, ha futsz, vagy ilyen videó tornát csinálsz és ugrálsz, akkor lehet, hogy nálad is ez a gond. Viszont, ha edzett vagy és nem vagy túlsúlyos, akkor csak nem kellene 25 percenk megerőltetőnek lennie. Lehet, hogy valami nem oké. Lehet, hogy az étrended nem jó. Vagy egészségügyi probléma van a háttérben. Ha meg nem, akkor valamit nem jól csinálsz. (például hülyén ugrálsz és ettől szédülsz meg. )
6/6 A kérdező kommentje:
Torna videot csinálok. Nekem épp az a furcsa,hogy közben jól bírom,de mikor leállok és visszaesik a pulzusom és a légzésem is normális,akkor leszek rosszul.
172cm és 55kg vagyok, kb 1500-1600 kcal a napi bevitelem.
2014. máj. 13. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!