Szeretnék lefogyni 60 kilóról minimum 30-ra 12 évesen, Mit tegyek?
Az öcsém 12 éves 152-55 cm és 26 kiló... ne akard megtudni hogy néz ki. Egyszerüen borzalmas. Én kérlek meg nagyon szépen, ne fogyj le! Miért jó az? Miért kell mindenkinek úgy kinéznie, mint egy csontváz? Nem tudom mennyi cm vagy, szerintem egy 12 éves 140-160 között lehet. Ha 160 vagy ne is beszéljünk róla, 150-nél is durva, a 140-et nem tudom...Mint hogy azt sem, hogy esetleg beteg a barátnõd. De akármilyen beteg is, 20 kiló erõsen kritikus soványság szerintem. Csak ne akarj olyan lenni, mint õ! Remélem nem fogysz le 30-ra, dehát sajnos csak reménykedni tudok....
13/l
Kedves 9-es! Megfogadtam a tanácsod de nem cak rajtam múlik.
Kedves 10-es! Van pasim , és azt mondta, hogy ha nem fogyok le, kb akkorára mint a barátnőm akkor szakít velem.
Kedves többiek! A barátnőm 153 cm
Én meg 154 cm
Várom a további válaszokat.
kamu vagy
a pasissal árultad el. (legközelebbi sztoridba ne írdd bele)
Úristen...
1. 12 évesen mi a francnak van pasid? Foglalkozz inkább a tanulással! -.-
2. Ha a kis barátod nem fogad el így, akkor nem is szeret. Ennyi. Ne akarj másokért megfelelni.
Én mondom kb. akkora vagy, mint az öcsém és 30 kg nagyon kevés! Te tudod, de én elõre vigyelmeztetlek.
13# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!