Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudtok zsiregeto kajakat?...

Tudtok zsiregeto kajakat? Mint pl: citrom

Figyelt kérdés
Fontos!nem fogyokurazom csak egyszeruen erdekel ;) tudom ez ritka dolog de ha meghallok vmit rogton utanna kell neznem :)

2015. márc. 21. 05:05
 1/9 anonim ***** válasza:
na ilyen nincs
2015. márc. 21. 06:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Zsírégetö kaja nincs, "még" a citrom sem az. De az legalábbb nem ártalmas.

Zsírégetésre a sok sportot javaslom.

2015. márc. 21. 07:31
 3/9 anonim ***** válasza:
8%

Biokémia, zsírsav oxidáció.

Ez a zsírégetés. Akkor van, ha a hormonális háttér kedvez neki: alacsony inzulinszint, magas glukagonszint (bármely orvosi, biológiai könyvben tessék utána nézni).

Amikor valaki betolja a lisztet (ilyen vagy olyan formában), cukrot vagy tejtermékeket, akkor nem lesz magas a glukagonszintje.. akkor zsírraktározás van.

2015. márc. 21. 08:54
 4/9 anonim ***** válasza:
18%

ananász

[link]

2015. márc. 21. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen étel sem fogja égetni a zsírt, a tartalékokhoz akkor nyúl a szervezet, ha szüksége van rá, nem akkor, amikor pluszba megeszel egy citromot, hogy majd az leszedje a felesleged.
2015. márc. 21. 12:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszi a komikat :) ahogy le irtam nem fogyozom csak erdekelt ;) ammugy a tv be hallodtam :)
2015. márc. 21. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
A tv az jó hely lehet, biztos sok bölcs dolgot látni benne amitől jobb lesz az életünk, okosabbak és boldogabbak leszünk. Meg egészségesebbek, szebbek-jobbak, és ezek véletlen sem csak pénzéhes átverések, szublimit manipulációk.
2015. márc. 21. 14:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Jajj most ne mond hogy te nem nezel tvt csak gondoltam ra kerdezek ennyi!
2015. márc. 21. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nem nézek tv-t. Max. az interneten ér el némi manipulatív agyrohasztó baromság, de tv-t egyáltalán nem nézek. Ott még ha megnéznék egy filmet akkor is megszakítják reklámmal, egyébként meg 90% hazugság lenne bármit bemondanának (információ közlő műsorokban). Részemről a tv felejtős, max. neten elolvasom hogy megint mi hülyeséggel etetik az embereket :)

Mint pl. az ilyen zsírégető cumók. A tv a mesterséges valóságkép kialakításáról szól, erről hosszan lehetne beszélni..

2015. márc. 22. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Mennyi értelme van ezeknek?

Az egyik: karcsúsító víz (gyömbér, citrom, fehér bors, víz, s egy éjszakára hütőbe, illetve van ilyen uborkás változat) Ez elvileg pörgeti az anyagcserét, mielőtt megkapom, nem, nem azt várom/gondolom, hogy emellett estére bevághatok egy jó nagy adag fehér lisztes...

Dr. Steinberger kurat csinalt mar valaki?

Kinek, hogy hatott? Dr. Kelen zsiregeto kremet hasznalt mar valaki? Kinek, hogy hatott?

Hogyan fogyjak le? .

Hajlandó vagyok bármire a fogyás érdekében,azonban nem tudom hogy hogyan kezdjem el. Be szeretném vezetni a napi mozgást és edzés, de az ételekkel nem tudom mi lenne jó. Olvastam interneten ez után is. A citrom fogyasztása tényleg hatásos? Milyen ételeket érdemes...

Mit gondoltok erről hogy így próbálok fogyni?

Anyum mondta régebben hogy hogy úgy fogyott le hogy 1. nap 1 citrom levét itta meg 2. 2 citromét és hogy ezt 9 citromig kell és aztán csökkentette ugyan így. Mit gondoltok erről és szerintetek mennyi idő alatt tudnék 10 kg-ot fogyni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!