Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az baj, ha gyakran eszek...

Az baj, ha gyakran eszek vacsorara parolt zoldsegeket?

Figyelt kérdés
Csak azt eszem, nem olyan pici adagot. Gombat, cukkinit, padlizsant, brokkolit, karfiolt, paprikat, ilyesmiket szoktam, tehat nem szenhidratdusakat. Viszont este ritkan kivanom a hust, max a tojas csuszik le. De volt mar ra pelda, hogy ebedre is csak parolt toldseg ment. Ez igy oke vagy milyen hatasai lehetnek hosszutavon?

2015. ápr. 22. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
A párolt zöldség nagyon jó, de két étkezésre csak azt enni nem annyira nyerő. Nehéz velük fedezni a ch, a fehérje és a zsír szükségletedet. Egyél mellé egy tonhalkonzervet, tojást, csirkét, az úgy sokkal jobb.
2015. ápr. 22. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha még a párolt zöldség is gond, igazán nem tudom, mi a jó. Természetesen fontos, hogy bevidd a többi szükséges tápanyagot is, nyilván ha szinte csak ezt eszed, akkor koplalsz és nem jutsz elég zsírhoz és fehérjéhez.

A tojás OK, az nem gond, ha akár sosem akarsz húst enni, csak vidd be, amit kell.

2015. ápr. 22. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!