Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mai étrendem milyen volt?

A mai étrendem milyen volt?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem neki a fogyókúrának, leszeretnék adni minimum 5, maximum 10 kilót karácsonyig, de ha nem sikerül karácsonyig, akkor sem adom fel, csak ez az első kitűzött célom. És tanácsokat szeretnék, hogy ez a mai étkezés milyen volt, mit csináltam rosszul stb.

Reggel 10 körül keltem és ettem egy kissebb tál natúr müzlit tejjel, kávét cukor és édesitőszer nélkül, kevés tejjel.

Ebédre ettem 1 tojásból rántottát kevés olajon, 1 szelet teljes kiörlésű kenyérrel.

Uzsonnára ettem egy joghurtot.

Vacsira pedig ismét rántottát kevés olajon 1 tojásból, kenyér nélkül.

Megittam 2 liter ásványvizet, és fél liter zöld teát.

Bicikliztem 30 percet.

2015. aug. 28. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egész jó, de a helyedben nem ennék 2x is egy nap tojást, mert jó esélyel elég hamar megfogod utálni. Helyettesíthetnéd mondjuk hússal(pl:csirke) ( lényeg hogy változó legyen az étrend. ) + valamennyi zöldség se ártana.
2015. aug. 28. 01:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért ettem ebédre is tojást, mert anyu nem igazán főzött ebédet a meló miatt, én meg béna vagyok a főzésben. :/
2015. aug. 28. 01:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Roppant kevésnek tűnik, de ha már alig eszel, akkor ne legyen tele tejjel és gluténnal.

Nagyon kevés a kalória, a fehérje és a zsír. Plusz bizonyára egy csomó más tápanyag sincs rendben.

A rántották lehetnének nagyobbak. 1 tojás vacsorára? Joghurt uzsonnára? Ijesztő.

2015. aug. 28. 01:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Az előzőekkel egyet értek.

Amúgy nyár van, nagyon sok most a friss zöldség gyümölcs, azokból bármikor beiktathatsz, lehetőleg étkezés előtt, pl egy alma, az felgyorsítja az anyagcserét ezáltal a zsírégetésben is segít.

Próbálj ki minél többféle sportot, yoga és pilates van fent youtubeon is, vagy ha csak simán rákeresel beginner workout-ra vagy hasonlóra. Persze ha már nem vagy kezdő akkor nem kell beginner :)

Nagyon aranyos vagy hogy írod hogy nem adod fel :) Kezdetnek ez jó, de meglátod egyre jobban belejössz majd :)

2015. aug. 28. 06:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyon keves. :S Alapbol az a legjobb ha reggelire eszed a szenhidratot (teljes kiorlesut) ha tojast eszel hozza (es a leirtak alapjan maximalista szeretnel lenni) inkabb olyan modon legyel szigoru a dietadban h csak a feherjet eszed meg,a sargajaban ugyanis van szenhidrat.Zoldseg egyaltalan nincs az etrendben: nagy hiba.Gyumolcsben van cukor,okes,de zoldseg laktat stb,kar kihagyni. Tizoraira mehetne gyumolc.. de akkor egyel feherjetartalmut : natur joghurt,kefir..Irtac h akkor nem volt normalis ebed..de remelem azert maskor eszel fott kajat(egy tonhalsalatat sztem azert barki ossze tudna dobni:D) Ez a rantotta dolog hulyeseg,1 tojas nagyon keves,vacsira is inkabb mehetne salata csirkemellel hallal vagy ilyesmi...(uzsonna oke)

Na szoval hal(omega 3) zoldsegek lehetne az etrendedben...Keves kaloriatol raktarozni fogsz egy ido utan,ha nem is,akkor majd gyorsan visszahizod mert ezt egy eleten at ketlem h tartani lehetne.

De ezek csak az en tanacsaim,mindenkinek mas valik be :)

2015. aug. 28. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!