Heti hányszor tarthatok ilyen napokat?
Az évek során jól beállítottam a makrókat és a mozgást, hogy rendben legyek fizikailag. Idén nyáron jobban kívánom a zöldséges, könnyebb ételeket, így a a fehérje kissé csökkenni fog. Szénhidrátszegény zöldségekről van szó: paradicsom, paprika, cukkini, tök, padlizsán, spárga. Valamennyi fehérjét ennem kell, mert anélkül nem lakom jól. Vagy inkább a zsírt növeljem?
Reggelire a 3 tojás mindig megvan. ebédhez kevés hús, vacsira már nem kívánom a fehérjét általában.
Én nem csökkenteném a fehérjét, szerintem kell. Persze beviheted zöldségből is egy jelentősebb részét, ha neked úgy tetszik, bár mivel a növényi fehérjék nem komplettek, azokkal kicsit nehezebb. Plusz több is kell belőlük, picit rosszabbul hasznosulnak.
Az olajos magvakban is van egy kupac fehérje, bár gondolom, abból sem eszel sokat.
Azért 3 tojással és hússal már vagy valahol, plusz a növények... A fehérjeigényedet nem ismerem, amúgyis megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!