Szerintetek így érhetek el sikereket?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, 110 kiló. Életmódot szeretnék váltani, mert sok fogyókúra, diéta kudarcba fulladt már. Járni fogok kondi terembe is, minden nap szeretnék, hogy legyen sikerélményem. Emellett itthon is mozognék, odafigyelnék az étkezésemre is. Így elérhetem az álomsúlyt? Mire figyeljek még oda?2016. jún. 20. 09:48
1/3 anonim válasza:
Ebből nem sokat tudtunk meg...
A fogyás alapvetően kalória be-kalória ki egyensúlyon múlik. Ha többet égetsz mint amit eszel, akkor fogysz.
Kitartás, az elszántság jó. :)
2/3 anonim válasza:
Ha minden nap jársz konditerembe pillanatokon bellül a túledzés állapotába kerülsz és az ég világon semmi sikerélményed nem lesz...
Olvasd el a sárga kapszula című ebookot,
A sargakapszula pont hu oldalon megtalálod ingyen,
Aztán itt van edzésterv:
Itt meg részletesebben ki van fejtve, hogy is kellene enni:
3/3 anonim válasza:
Attól, hogy minden nap megy konditerembe még nem edzi túl magát, én is megyek minden nap. Heti 3 teljes test edzés meg 4 aerob edzés megy. Azt nem mondta, hogy minden nap kondizni fog. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!