Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha barna rizst és zabpelyhet...

Ha barna rizst és zabpelyhet eszek, azzal fogyhatok?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni ugy 5 kg kb. Olvasgatok a fogyokuráról de annyi cikk van h összezavarodok néha.

Arra gondoltam h néha eszek zabpehyhet vmilyen aszalt gyümivel meg tejjel. Ebédre csirkemell,vagy pulyka, barna rizzsel, előfözött zacskósat szeretnék venni,mert azt olvastam az jó mert hamar kész. gondolom nem sok különbség van a sima kilos kiszerelésütől.

a többi ( tizorai, uzsi, vacsi) már nem olyan lényeges. megprobálok enni sima joghurtot (kefirt nem sikerült leerőltetni) meg gyümölcsöt.

Igy fogyhatok ha a zabban és a rizsben is sok a szénhidrát? Vagy mi a tippeteK?

2016. jún. 24. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy? Sùlyod? Zab ès barna rizs jó CH forràs. Ha hízèkony tìpus vagy, 2 g/testtömeg kg-nàl többet ne vigyèl be ha fogyás a cèl. Sokan a kalória deficitre esküsznek, de nalam az nem müködik, ha magas a ch.
2016. jún. 24. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Aszalt gyümölcs, tej, joghurt, sima gyümölcs ez mind tele van cukorral.

" tizorai, uzsi, vacsi már nem olyan lényeges" Miért ne lenne lényeges?

2016. jún. 24. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

gyümölcs, joghurt ha nem cukrozott ok

Minden mennyiség kérdése.

Az aszalt gyümivel óvaatosan.

Rizs is jó táplálék de azt is túlzásba lehet vinni. D

Nem rossz amúgy amit leírtál csak az arányokat találd meg.

2016. jún. 24. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neked sok lesz a ch, bár elvileg a kalóriadeficit számít (mindig az számít, az energiamegmaradás törvénye makacs dolog, de attól még a ch egyeseknek bekavar). Próbáld ki s ha nem működik, még változtathatsz, az ételeid jók s nem tudhatjuk előre, neked mennyire szigorú diéta kell. Nekem pl. semmi esélyem, ha nem vigyázok még a zöldségekre is (szénhidrátosak, ugye), a deficithez alapvetően szükségem van a kevés szénhidrátra. Nyilván fogynék cukrokkal is, ha valaki bezárna és alig etetne, de szabad akaratból neccesebb a dolog (s egészségesebb is, mert jól eszem).

Ha nem fontos a vacsora s főleg a pici étkezések, akkor akár ne is egyél akkor. Nem kötelező. Találd meg a saját ritmusod, egyél akkor, amikor a szervezetednek szüksége van rá. Én sem erőltetem magam evésre jóllakottan s ez jól van így. Éltem máshogy is, soha nem esett jól.

2016. jún. 24. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!