Ha barna rizst és zabpelyhet eszek, azzal fogyhatok?
Szeretnék fogyni ugy 5 kg kb. Olvasgatok a fogyokuráról de annyi cikk van h összezavarodok néha.
Arra gondoltam h néha eszek zabpehyhet vmilyen aszalt gyümivel meg tejjel. Ebédre csirkemell,vagy pulyka, barna rizzsel, előfözött zacskósat szeretnék venni,mert azt olvastam az jó mert hamar kész. gondolom nem sok különbség van a sima kilos kiszerelésütől.
a többi ( tizorai, uzsi, vacsi) már nem olyan lényeges. megprobálok enni sima joghurtot (kefirt nem sikerült leerőltetni) meg gyümölcsöt.
Igy fogyhatok ha a zabban és a rizsben is sok a szénhidrát? Vagy mi a tippeteK?
Aszalt gyümölcs, tej, joghurt, sima gyümölcs ez mind tele van cukorral.
" tizorai, uzsi, vacsi már nem olyan lényeges" Miért ne lenne lényeges?
gyümölcs, joghurt ha nem cukrozott ok
Minden mennyiség kérdése.
Az aszalt gyümivel óvaatosan.
Rizs is jó táplálék de azt is túlzásba lehet vinni. D
Nem rossz amúgy amit leírtál csak az arányokat találd meg.
Lehet, hogy neked sok lesz a ch, bár elvileg a kalóriadeficit számít (mindig az számít, az energiamegmaradás törvénye makacs dolog, de attól még a ch egyeseknek bekavar). Próbáld ki s ha nem működik, még változtathatsz, az ételeid jók s nem tudhatjuk előre, neked mennyire szigorú diéta kell. Nekem pl. semmi esélyem, ha nem vigyázok még a zöldségekre is (szénhidrátosak, ugye), a deficithez alapvetően szükségem van a kevés szénhidrátra. Nyilván fogynék cukrokkal is, ha valaki bezárna és alig etetne, de szabad akaratból neccesebb a dolog (s egészségesebb is, mert jól eszem).
Ha nem fontos a vacsora s főleg a pici étkezések, akkor akár ne is egyél akkor. Nem kötelező. Találd meg a saját ritmusod, egyél akkor, amikor a szervezetednek szüksége van rá. Én sem erőltetem magam evésre jóllakottan s ez jól van így. Éltem máshogy is, soha nem esett jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!