Irnatok szálkásító minta etrendeket?
Írnátok szálkásító étrendre példákat? Hogy mit egyek naponta és miből mennyit hány grammot. Fogalmam sincs hogy kell...elkezdtem fogyókúrázni, most vagyok 87 kg és fogyni is szeretnék meg izmosodni is. 2 napja hogy edzek, reggel erősítek meg kézi súlyzózok is meg este is ugyanez. Napi 2× és egy órát. Ez elég? Csak nem tudom mit egyek...ma se mertem vacsorázni..meg nem is birok olyan izomlazam van.
Szóval irnatok napi minta étrendet? Ha igen, akkor az nagyon jo lenne csak akkor ne linket.
Heti háromszor súlyzózz, ne többször... A túledzés nem jó. Izomlázra se eddz.
Szálkásító étrend minden testépítő oldalon van, bár a legjobb a személyre szabott, amit magadnak tudsz kialakítani, te ismered magad s te tudod kitapasztalni, mi merre. Pl. senkinek fogalma sem lehet, hogy hány kalóriával tudsz szálkásítani.
Köszönöm!
Amúgy úgy terveztem tényleg hogy erősítek reggel is meg este is egy órát. Most fogok nekiállni a másodiknak mindjárt. Akkor ez így nem jó?
Amúgy azért kértem példákat h mit egyek mert nagyon lassú a netem és nem tölti be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!