Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A meleg miatt Napközben nem...

A meleg miatt Napközben nem nagyon tudok enni, csak a folyadékot iszom. Este viszont nagyon éhes vagyok. Mire vigyázzak h. ne kezdjek hizni?

Figyelt kérdés
Sikerült három hónap alatt leadnom kb.hat kilót..nem akarom visszahizni
2016. jún. 30. 07:40
 1/3 anonim ***** válasza:

normális, hogy este éhes vagy, ha egész nap semmi kalóriát nem ettél. van ilyen tudományosan is, több neve van, pld:

[link]

a napközbeni folyadék mindenképpen cukormentes legyen.

2016. jún. 30. 08:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Kelj korábban, amikor még nincs 40 fok kezdj valami tartalmas reggelivel, tízóraira hűtött gyümölcs, ebédre könnyű sali+csirke esetleg levesek, valami könnyű. Vagy menj be egy hűtött plázába/bármi légkondis helyre ebéd időben, ott tuti érezni fogod, hogy éhes vagy.
2016. jún. 30. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:

A folyadék nem gond, azt is lehet kalóriadúsan csinálni, még cukormentesen is, bár gyümölcsszezon van, még én sem élek cukorszegényen.

Nekem se jó, ha kiéheztetem magam estére. Muszáj enned napközben. Dehogynem tudsz, zutty és le is nyeltél pár lágytojást vagy gyümölcsturmixot vagy valamit.

2016. jún. 30. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!