3,5 év alatt 34 kiló hízás sok?
2012 decemberében 49 kg voltam.
Azóta szépen lassan kezdek feljönni rám a kilók
Most 83 vagyok.
Nem tudok mozogni, állandóan leizzadok, régen a harmadik emeletre rohantam, most felmenni is nehéz. Állandóan ideges vagyok, és utálok kimenni az utcára. Gyűlölöm a testem.
Hogy álljak neki a fogyásnak?
Sőt.. egy éve még 63 kiló voltam.
Egy év alatt jött fel rám 20 kiló.
Nincs baj az egészségemmel, tehát nem pajzsmirigy miatt híztam hanem lelki okok miatt.
Igen, sok.
Ha felesleg, akkor 1 is sok, bizonyos szempontból.
Én maximális zabálással évi 1 kilót híztam, határozottan sok volt, mivel eleve nem voltam vékony.
Az is sok, hogy nulla kilót hízom évente, mivel van feleslegem. Csak a negatív számok lennének jók.
Mozogni kell. Ha tudsz sétálni, sétálj, ha azt se, csak akkor mondom, hogy nincs mit tenni, illetve konzultálj gyógytornásszal vagy valami.
De főleg fogynod kell, életmódváltás, kalóriadeficit.
Az étrend a döntő.
10 kg felett már igen, sok a túlsúly. Viszont kicsit viccesen hangzik, de még szerencsés is vagy, hogy "csak" ennyi ment fel rád.
Én ennél sokkal hízékonyabb vagyok.
Ha nem figyelek görcsösen arra, hogy mit eszem, csak jól érzem magam, még az sem kell, hogy telezabáljam magam minden nap, akkor is simán feljött egy hónap alatt 10 kg.:(.
Lefelé meg havonta jó ha 2kg-tól meg tudok szabadulni. Van hogy még annyi sem megy le. Idegtépő. Szóval ebből állnak az étkezéseim: megszorításokból és mellette kényszermozgásból, mert másképp nem tudok fogyni.
Nem tudom miket eszel, milyen mennyiségben, mit szertsz, mit nem. Az alap nyilván a zöldség, saláta, hús, és ezek mellé jöhetnek kiegészítők. Nagyon nehéz, mikor mindenki azt eszik amit akar, te pedig nem teheted meg, mert megint nem lesz rád jó a nadrág...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!