Miért írjátok ki annyiszor, hogy hogyan fogyhatnátok le?
Figyelt kérdés
Ezt nem bántásból kérdezem , de szerintem erre mindenki tudja a választ. Kevesebbet kell enni és egészségesebb dolgokat , és sportolni, vagy többet mozogni . Aki valamilyen betegség miatt hízott el az hagyja figyelmen kívül ezt a kérdést mert nem nekik szól. Őket megértem. Ez inkább azoknak szól akik nem egy betegség miatt híztak el.2016. jún. 30. 18:38
1/3 anonim válasza:
1. Mindenki tuja miért. Lusták megnézni a régi kérdéseket.
2. Sok olyan is próbál fogyni akinek nem kell vagy nem tud.
Pl nem egy anorexiást láttam már itt érdeklődni, hogyan fogyhat tovább (mert ugye az életveszély súly határán a teste megállította a fogyását), vagy vannak azok, akik nem betegség miatt híztak, hanem betegség vagy testi baj miatt nem tudnak fogyni. Pl akiknek nagyon lassú az anyagcseréjük. Az ilyenek is segítséget várnak, mert a sima módszer náluk nem feltétlen működik.
2/3 anonim válasza:
Pár éve egyszer én is megkérdeztem ezt valakitől, aki azt válaszolta, hogy a kérdések között nem volt olyan, mint ő. Ez alatt értsd azt, hogy az előző 2-3kérdés kiírója nem olyan magas és súlyú volt, mint ő, ergo a válaszok számára használhatatlanok voltak.:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat . :)
Első direkt írtam , hogy akik betegség miatt híztak el azokat megértem. Ergo ebből következik az s , hogy ha amiatt híztak el amiatt is nem tudnak fogyni. Gondoltam ezt nem kell a kérdésben ennyire kifejtenem.
2016. jún. 30. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!