Hol kaphatok/találhatok online segítséget?
21 fiú éves vagyok.
Olyan 85-90 kg lehetek (Pontosan nem tudom mert jó ideje nem mértem, de érzi az ember), és olyan 176-7 cm.
Nagy a seggem, a hasam, úszógumim és a mellem is.
Voltak már próbálkozásaim a fogyásra. A legkomolyabb 2 éve volt nyáron (Futottam heti hétszer 20-30 percet és figyeltem a kalóriabevitelemre).Fogytam is sokat. Kezdtem tetszeni magamnak. Az iskola kezdetével viszont ki-ki maradtak a futások (fáradtság miatt), de a heti 3 megmaradt. Amint ősz végén lehűlt az idő, teljesen felhagytam vele. A kalóriát viszont utána is számoltam fejben, így nem híztam vissza olyan gyorsan.
Azóta viszont visszatértem a szemétevéshez és 0 mozgáshoz. Ezen szeretnék változtatni, de ezúttal úgy hogy tartós is legyen.
A munka miatt nincs időm kondiba járni (messze lakom a munkahelytől és sem ahhoz sem pedig az otthonomhoz nincs közeli kondi) ezért szeretném itthon/a környéken elkezdeni az edzést. Ehhez viszont kéne egy edzésterv és étrend amit én nem tudok összeállítani.
Nem csak a fogyás a cél, hanem hogy valami formája is legyen a testemnek, izmot is szeretnék építeni amennyit csak lehet saját testsúlyos edzéssel.
Ehhez szeretnék segítséget találni neten.

válasza:

válasza:Edzesnek heti 3 teljes testet súlyzós edzes+kardio vagy aerob heti 2-3-szor.
Etrendet te is össze tudsz magadnak allitani, ha számolod a makrókat. Nem érdemes pénzt kidobni etrendekért, kiindulópontnak vannak fent a neten mintaétrendek.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pl. pajzs formájú címereket, vagy tetszés szerint választani az elforgatás szögét, vagy képeket úgy beszúrni, hogy a háttérbe illeszkedjen?
weboldal feltöltésre gondoltam, adatrögzítésre, adatbázisokra, amelyeket otthon is lehet csinálni és min. 60-70ezer forintot kereshetek vele fixen havonta. Álláshirdető oldalak (profession, jobble, stb.) tele vannak mlm-el vagy olyan lehetőségekkel, ahol személyesen...
Ezt az oldalt ne is mondjátok...
Hol találhatok ilyeneket?
animeaddictson kerestem,de vagy nem volt teljesen lefordítva vagy nem volt elérhető.persze könnyen előfordulhat hogy rosszul kerestem. ezért megköszönném ha mondanátok néhányat linkkel együtt, ahol el tudom olvasni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!