Ha naponta 20 perc HIIT edzést és mellé más erősìtő edzést végzek, a napi bevitelem 1200 kcal akkor tudok fogyni? Felszedtem 3-4 kg felesleget. Ezt szeretném leadni. Működhet? 16L 51.3 kg. 164cm.

válasza:Felesleg????????
Hol van ott felesleg? XDDD
Esetleg gyűlt egy pici hurka a hasadra és a karodra? Azt kiegyensúlyozottabb étrendel meg lehet oldani.
Ne kínozd magad ebben a korban mert növésben vagy! Jelenleg pedíg semmi plusz nincs rajtad.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
matol akkor hany kg tudok leadni? kevesebb mint 3 het alatt! 78kg vagyok:/
Van aki 120grammot mond, más 150et. Megint másik ember 85grammot javasol. 22/L
Elég 1x enni?
Van egy nagy problémám ami újra és újra tönkreteszi a diétámat és semmissé a kemény testmozgásomat. Világéletemben nagyon édesszájú voltam, korábban minden reggelire édeset ettem (péksüti, fornetti, lekváros kenyér, mézes kenyér, nutellás kenyér, stb) és esténként még...
És elég heti egyszer, vagy tényleg szükség van arra, hogy naponta mérlegre álljak?
Elvileg ugye nem érdemes gyakrabban mérni magunkat, mint 2-4 hetente. De már sokszor olvastam itt, hogy a legpontosabb, ha naponta reggel lemerjük a súlyt, és átlagolunk. Ez jó módszer szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!