Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lett az Aliment lazacola...

Mitől lett az Aliment lazacolaj sárga?

Figyelt kérdés
Narancssárga volt "gyárilag", nemrégóta citromsárga színű a boltban, ugyanaz a cimke.

2021. márc. 11. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Kevesebb színezéket nyomtak bele.
2021. márc. 12. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt a címkén fel kellene tűntetni, mint összetevőt.

Viszont ilyen nincs rajta írva, hogy Összetétel: ....% lazacolaj, stb.

Ez nem kötelező?


Olyan van, hogy egységnyi lazacolajban mennyi szénhidrát, fehérje, zsír, telített zsír, telítetlen zsír, többszörösen telítetlen zsír, EPA, DHA...

2021. márc. 16. 09:03
 3/4 anonim válasza:
A lazac és a lazacolaj narancssárga színét az ASZTAXANTIN adja, amely természetes összetevője a lazacnak és olajának. Az asztaxantin a legerősebb antioxidáns. Ezért az eredeti összetevőiben "hagyott", narancsos színű lazacolaj nemcsak az omega3 zsírsavakat, hanem az erőteljes asztaxantin antioxidánst is tartalmazza, amely a zöldes-citromsárgás színűről nem mondható.
2022. ápr. 22. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Nahát, köszönöm!!!


Akkor ez tudatos silányítás.

Lehet, hogy kapszulába rakják az asztaxantint, és azt is eladják.

2022. ápr. 23. 16:33

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!