válasza:

válasza:Nekem megvan. Igazából, ha itt-ott utánaolvastál az egészséges étkezésnek, és a diétának, akkor sok újdonságot nem találsz benne.
Persze ha betartod, akkor lehet vele fogyni. Bár nem 100%, hogy szórakoztató lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
vettem 2 hete gefro tejsavóport, azt iszom tejbe keverve vacsorára, fogytam tőle 2,5kg-t másfél hét alatt, de most megállt. igaz, most pár napja kicsit többet ettem meg alkoholt ittam, de tovább fogok fogyni szerintetek? mi a tapasztalat vele?
A hasamon már kb 5 éve van(akkor még elhízva se voltam) egyébként 160 cm vagyok és 63 kg, 10-et szeretnék fogyni. A csípőm a legproblémásabb és ugye a hasam..a csípőmön is megjelentek már striák, ott nagyon erős vöröses színe van, tudom h az ott már nem fog eltűnni...
Tudom,tudom.. nincsen lokális zsírégetés,meg az ember csak egyszerre tud mindenhonnan fogyni,de nekem eléggé speciális problémám van..Csak a hasam nagy..és ez annyira zavaró és látványos,hogy nem tudok mit kezdeni vele,mivel alapból vékony vagyok. Bicóztam egy évig,...
Mennyit lehet fogyni tőle, hatásos? Előnyök, hátrányok?
Tapasztalatok? És nektek azzal mennyi idő alatt sikerült?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!