Az ízesített ásványvízek pl:jana,márka,apenta,őket lehet fogyasztani diéta közben,nem folyásolja be?
Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 22:43
11/19 anonim válasza:
Ha annyira ízesített vízre vágysz, csinálj magadnak. Tegyél bele citromot, uborkát, gyömbért, bogyós gyümölcsöt....
12/19 anonim válasza:
Kalória és cukor számolással fogytam 10 kilót, simán meg ittam azt is, amit linkeltem, érdekes... nyilván te azt iszol, amit akarsz, csak túlzóan írni nem kéne...
13/19 anonim válasza:
15 kalória van benne 15.. ettől nem hízol el azt garantálom.
14/19 anonim válasza:
30 kilós túlsúlynal nem számít de 5 kilósnál simán lehet hogy emiatt stagnál az ember kcaldeficitben is (nekem sajnos a túl sok cukormentes édesség okozta a több hónapos stagnálásom. Dietetikus javaslatára heti 2re csökkentettem az édes ételek számát, minden kcal, makró és sport maradt a régi. Így meg is indult újra a fogyás. Persze mások vagyunk)
15/19 anonim válasza:
Most mondjam azt a közhelyet, hogy sok kicsi sokra megy?
Ez az ital teljesen felesleges. Azt a 15 kcal-t pl. másból is be lehetne vinni, amire inkább szüksége van a szervezetnek.
Ez egy művi dolog. Inkább válaszd kérdező a természetességet.
16/19 anonim válasza:
15, van akinek az ízetlen víz meg nem csúszik, annak jó alternatíva.
17/19 anonim válasza:
A 11. válaszoló erre megadta a tökéletes megoldást.
Szóval, továbbra se megoldás a mesterséges, egészségtelen, cukros víz.
18/19 anonim válasza:
17, próbáltam én is azt, számomra ihatatlanok... :/ próbát megér mindenkinek, hátha.
19/19 anonim válasza:
Nem, de nemelyikben elég káros édesítőszerek vannak... pl aszpartám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!