Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitesz? Fogynom kell. többi...

OliaTIRA kérdése:

Segitesz? Fogynom kell. többi lent?

Figyelt kérdés
rövid idö alatt kell fogynom 15kgt. gerincproblemak miatt. 170cm 72kg vagyok. az orvosom mondta nem tudja hogy de lekell fogynom kulonben baj lessz... alig eszem 2hete de meg csak a2kgt fogytam tudsz valamit ajanlani?
2010. nov. 20. 03:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

ne egyél cukrosat

mozogj sokat

de ha tovább fogysz ebben a tempóban, 3 és fél hónap múlva már le is fogyod. szerintem gyorsabban nagyon nem is lehet, mert aztán még több kilót híznál vissza.

2010. nov. 20. 04:24
 2/15 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt
2010. nov. 20. 05:21
 3/15 anonim ***** válasza:

hát szerintem gerincproblémákkal ne kezdj csak úgy mozogni!

Ha 15 kg-ot fogysz, nagyon sovány leszel. Kérd meg a doktort, hoyg adjon beutalót dietetikushoz és gyógytornászhoz! Ők írnak étrendet, és mozgásformát! Talán úsznod szabad - akkor a doktor ír fel gyógyúszást.

Menj vissza és erőszakoskodj. Ne kezdj csak úgy mozogni,mert nagyobb bajt csinálhatsz.

Két hét alatt 2 kg fogyás az inkább sok. Ez havi 4-5 kg. Ha ennél is gyorsabban fogynál, akkor úgy néznéál ki mint egy shar pei.Havi 1 kg fogyás az ideális. Fel se egy hét alatt ment az a 6 kg plussz!!

Ha legyengíted magad a hirtelen fogyással, attól nem lesz jobb a gerinced.Nem 5 kg-ot mondott?? -15 kg nem tudja hogy: ez hihetetlen. Szerintem rosszul hallottad.

étkezés: egyél naponta ötször, sok sötétzöld levelű zöldséget, sok tejterméket, sok diót, néha csokit: ez jó lesz a csontjaidnak.Ezen kívöl sovány húst, sok babot, lencsét, borsót.

Fehérlisztet, cukrot ne egyél. Teljes kiőrlésű gabonát, abból kenyeret viszont sokat. és mézet néha.

Így rendbe jössz.

Napi 2 l gyógytea, hogy megtisztítsd a tested a mérgektől: ettől fogysz is, és a gerincnek is jó.

2010. nov. 20. 07:25
 4/15 anonim válasza:

ha gerincprobláméd van, elsősorban az étrendedre ügyelj: igyál nagyon sok vizet és cukor nélküli zöld teát, egyél kevesebb kenyeret, tésztát, krumplit és rízst. semmiképpen ne koplalj, főétkezések között egyél gyümölcsöket, vagy maximum egy marék mogyorót/diót. Érdemes tészta nélküli zöldséglevessel kezdened az ebédet, méghozzá jó sokkal, mivel kalória aligha van benne, de annál inkább telít. Péksüteményeket, cukros italokat, kólát is hanyagold.

Mozgásképpen pedig heti 2-3 alkalommal 1-1,5 órás intenzív sétát ajánlok. Én ezt kutyasétáltatással szoktam egybekötni, elég jól megizzaszt a kis örökmozgó.:)

Én nem vagyok túlsúlyos de sokat fogytam az utóbbi időben kisebb praktikákkal, ha kérdésed van, szívesen válaszolok bármire.

nikkancs voltam

2010. nov. 20. 09:34
 5/15 A kérdező kommentje:
bocs elirtam. 82kg.172cm. igen 15kgt kene fogynom.
2010. nov. 20. 17:55
 6/15 A kérdező kommentje:
talpbetetet is hordok. bicikliznem nem szabad. naponta 1orat setalok. jarok gyogytornara is. csokit meg chipset nem eszem.vizet iszom.
2010. nov. 20. 18:00
 7/15 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat.reggelizni nem szoktam. ebedelni igen. de nem sokat. vacsorara alma.
2010. nov. 20. 18:04
 8/15 anonim válasza:
ez úgy hangzik, hogy koplalsz, lehet még 1200 kcal-t se fogyasztasz egy nap. leállt az anyagcseréd, mert nem ettél és most nem fogysz tovább.
2010. nov. 21. 19:26
 9/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Hat nem sokat eszek. 6kgt fogytam eddig. De mar nem birom
2010. dec. 19. 00:58
 10/15 anonim ***** válasza:

nekem ez jött be:

reggeli kefir zöldséggel vagy gyümölccsel

vacsora szintén zöldség vagy gyümölcs

ebéd: japán vagy koreai, kínai kaja

suhsi, kimbap és miszó leves

magyarul ebédre: rizs,zöldség, kevés hús, szója, tofu (fehérje)

2010. dec. 19. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!