Ez kb mennyi kalória volt?
Dél körül ettem 3 db diós palacsintát, aztán délután fél 5 körül egy 25 cm átmérőjű pizzának [tejföl, tonhal, olajbogyó, kevés hagyma, sajt] a 3/4-ét megettem :$
[még mindig nagyon fáj a hasam a sok pizzától x]
ja, meg ittam délután még 1 vaníliás kapucsínót..
tudom, hogy nem túl egészségesen ettem ma x$
Miért, ennyire sok volt?? :O
Azt azért remélem is, hogy 2dl kapucsínóban nincs 200-300 kcal, mert akkor mostantól én nem iszom :D
A sima fekete kávéban (cukor tej mindenféle egyéb nélkül) 0 kcal van. Na, ha ezt kapuchínóként iszod meg vagy porból csinálod a kapuchinót, ízesíted, vaníliás cuccal, tejet is öntesz + cukor, akkor kész kcal bomba lesz... főleg tejszínhabbal a tetején. Igen, az lehet h megvolt 200-300 kcal is, a vaníliás kapuchínó.
1 natúr palacsinta tészta kb. 60-70 kcal. 3 db kb. 210 kcal. A töltelék a sok... mert a dió is nagyon kcal dús + gondolom cukorral volt elkeverve a töltelék szal 1 töltelékes palacsintát 150 kcal-ra tippelek.
3db -> 450 kcal lehet.
Apu szokott venni fagyasztott pizzát, az kb. 950 kcal!!! És annak nagyon vékony a tésztája, te nem fagyasztottat ettél gondolom, szal...
igen sok volt és egészségtelen. hol a gyümi, a zöldség - olajbogyón kívül??!
A válasz megírásának időpontja: ma 20:49 neked aztán van modorod, biztos sok ember kedvel -.-" (N)
utolsó: tejszínhab nem volt rajta... és porból készített volt
Azt meg azért nem gondoltam volna, hogy egy pizzában kb 1000 kcal van...mostantól nagyon kerülni fogom, az biztos...
1.-nek, 2.-nak és 4.-nek köszönöm a választ :)
3.-nak: Amúgy ki mondta neked, hogy:
1.fogyókúrázom [attól még, hogy ebbe a témakörbe írtam, lehet, hogy csak megakarom tartani a súlyom...nem? x]
2.nem mozogtam ma?
3.hogy én főzök, ezért bírok válogatni a kaják közül?
ha nem ettem volna ezt a pizzát anyám kiakad -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!