Elnézést, hogy ide írom a kérdést, de úgy érzem itt a legnagyobb a kérdés aktualítása, amennyiben vannak itt duci nők is.
Az a bajom, hogy úgy szeretnék szoknyát hordani, de egyszerűen képtelenség, mert összeér a combom és súrlódik, kidörzsölődik és baromira fáj... Ti hogy oldjátok ezt meg?
Harisnya nem jó az nem jó ez nem jó mert izzad meg ilyenek. Akkor mire gondol?? Milyen megoldást akar?
Akkor csak a fogyókúra a megoldás.
2011. máj. 25. 11:24
12/30 anonim válasza:
vidgatya szabású alsónemű! vannak nagyon nőiesek is, csak ki kell választani a jó fazont, a megfelelő hosszt, hogy ne guruljon fel a combodon! Nekem is volt vagy 3-4 ilyen, kifejezetten szoknáyhoz! Jobb fehérneműboltokban próbálkozz, pl Triumph.
2011. máj. 25. 11:25
13/30 anonim válasza:
Bocs: RÖVIDGATYA :)
2011. máj. 25. 11:26
14/30 anonim válasza:
Akik azt írják, hogy fogyjon le, azok valószínű soha nem voltak kövérek. Mikor rólam azt hitték beteg vagyok, annyit fogytam, akkor is összeértek a combjaim, ez annyira nem a súlyon múlik...
Egyébként az alakformáló fehérneműk a legtutibbak, bár azok sem annyira hűvösek, de az a jó bennük, hogy némely a combot is szépen leszorítja, így a lábad között lengedezhet a szél és nem tűnik olyan melegnek. :)
2011. máj. 25. 11:30
15/30 anonim válasza:
Leírni könnyű, hogy "le kell fogyni, azt jó lesz"...
Nem mindenki olyan alkat, hogy utána jó lesz, van, aki fogyhat akármennyit, akkor is össze fog érni, okoskodni a legegyszerűbb...
Szerintem egyébként egy vékony pamut leggings nem melegít annyira, inkább kényelmesebb azzal, mint simán, (a dezodoros/hintőporos megoldás egyébként jó, csak az a baj, hogy kb 1 órát tart ki:-( ), és egész nap szenvedni vele:-S
2011. máj. 25. 11:32
16/30 anonim válasza:
Napolaj!! Egyik barátnőm ezt használja egész nyáron, sőt viszi magával, és ha "megszáradna a combjánál" akkor újra bekeni, és az olajtól nem súrolja le.
2011. máj. 25. 11:41
17/30 anonim válasza:
Én egyelőre azt csinálom, hogy csak akkor veszek szoknyát, ha tudom, hogy nem fogok sokat gyalogolni. De olvastam valahol, hogy a síkosító is jó, most azt fogom kipróbálni.
2011. máj. 25. 11:46
18/30 anonim válasza:
Akik szerint csak le kell fogyni: én 150 cm vagyok, 38 kg, és a combom mégis kidörzsölödik, ha szoknyában vagyok, kivéve, ha harisnyát veszek alá. Nem hiszem, hogy nekem túlsúlyom lenne - tehát részben alkati dolog is.
2011. máj. 25. 11:58
19/30 anonim válasza:
En 170 cm vagyok es 58kg. Nem vagyok dagi,de a combom nekem is osszeer, en sem tudok igy szoknyat hordani.
2011. máj. 25. 12:00
20/30 anonim válasza:
Ha divatbol akarod, akkor vegyél alá pici nacit, ami még nem látszodik. ha a meleg miatt, akkor pedig hintopor+ha nem látnak tedd szét kicsit :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!