Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy hordtok szoknyát, hogy...

Hogy hordtok szoknyát, hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elnézést, hogy ide írom a kérdést, de úgy érzem itt a legnagyobb a kérdés aktualítása, amennyiben vannak itt duci nők is.

Az a bajom, hogy úgy szeretnék szoknyát hordani, de egyszerűen képtelenség, mert összeér a combom és súrlódik, kidörzsölődik és baromira fáj... Ti hogy oldjátok ezt meg?

2011. máj. 25. 11:10
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
39%

Harisnya nem jó az nem jó ez nem jó mert izzad meg ilyenek. Akkor mire gondol?? Milyen megoldást akar?

Akkor csak a fogyókúra a megoldás.

2011. máj. 25. 11:24
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
vidgatya szabású alsónemű! vannak nagyon nőiesek is, csak ki kell választani a jó fazont, a megfelelő hosszt, hogy ne guruljon fel a combodon! Nekem is volt vagy 3-4 ilyen, kifejezetten szoknáyhoz! Jobb fehérneműboltokban próbálkozz, pl Triumph.
2011. máj. 25. 11:25
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Bocs: RÖVIDGATYA :)
2011. máj. 25. 11:26
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Akik azt írják, hogy fogyjon le, azok valószínű soha nem voltak kövérek. Mikor rólam azt hitték beteg vagyok, annyit fogytam, akkor is összeértek a combjaim, ez annyira nem a súlyon múlik...

Egyébként az alakformáló fehérneműk a legtutibbak, bár azok sem annyira hűvösek, de az a jó bennük, hogy némely a combot is szépen leszorítja, így a lábad között lengedezhet a szél és nem tűnik olyan melegnek. :)

2011. máj. 25. 11:30
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Leírni könnyű, hogy "le kell fogyni, azt jó lesz"...

Nem mindenki olyan alkat, hogy utána jó lesz, van, aki fogyhat akármennyit, akkor is össze fog érni, okoskodni a legegyszerűbb...

Szerintem egyébként egy vékony pamut leggings nem melegít annyira, inkább kényelmesebb azzal, mint simán, (a dezodoros/hintőporos megoldás egyébként jó, csak az a baj, hogy kb 1 órát tart ki:-( ), és egész nap szenvedni vele:-S

2011. máj. 25. 11:32
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Napolaj!! Egyik barátnőm ezt használja egész nyáron, sőt viszi magával, és ha "megszáradna a combjánál" akkor újra bekeni, és az olajtól nem súrolja le.
2011. máj. 25. 11:41
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Én egyelőre azt csinálom, hogy csak akkor veszek szoknyát, ha tudom, hogy nem fogok sokat gyalogolni. De olvastam valahol, hogy a síkosító is jó, most azt fogom kipróbálni.
2011. máj. 25. 11:46
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Akik szerint csak le kell fogyni: én 150 cm vagyok, 38 kg, és a combom mégis kidörzsölödik, ha szoknyában vagyok, kivéve, ha harisnyát veszek alá. Nem hiszem, hogy nekem túlsúlyom lenne - tehát részben alkati dolog is.
2011. máj. 25. 11:58
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
En 170 cm vagyok es 58kg. Nem vagyok dagi,de a combom nekem is osszeer, en sem tudok igy szoknyat hordani.
2011. máj. 25. 12:00
 20/30 anonim ***** válasza:
90%
Ha divatbol akarod, akkor vegyél alá pici nacit, ami még nem látszodik. ha a meleg miatt, akkor pedig hintopor+ha nem látnak tedd szét kicsit :D
2011. máj. 25. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!