Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 centihez 49 kiló nagyon...

165 centihez 49 kiló nagyon sok? (17L)

Figyelt kérdés
már napi egy doboz kefir után annyira bűntudatom van..
2011. jún. 18. 23:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
testképzavarod van, menj orvoshoz! Vagy szimplán csak egy anorex pics@ vagy, aki azt akarja hallani, mennyire vékony... Dagadt vagy, b+!
2011. jún. 19. 01:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, mit érzel.Én is ettem már ebédidőben egy kefirt.Aztán, hogy ne legyen olyan erős a bűntudatom utánaküldtem egy rántott csirkecombot sült krumplival, uborkasalátával és érdekes módon helyre állt a lelki békém.Érdemes kipróbálni, bevált módszer.
2011. jún. 19. 03:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, LOL, XD XD XD XD

Sovány kislány, menj, egyél valamit, és ne hagyd, hogy ez vezesse az egész életedet... :))

2011. jún. 19. 09:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém ennyire idiótának lenni, már megbocsáss... 15/l vagyok és 45 kg, de akárhogy próbálok nem bírok hízni egy kg-t se a k*rva genetika miatt!!! Szóval ami súly rajtam is van, az is csak izom. Én mindig is szerettem volna nagy melleket, szép, vaskos lábakat, markolászható se.gget, de nekem nem lehet... (N) még az étvágyfokozók meg ezek a hízást segítő tabletták sem b*sztak semmit! Irigyellek b+
2011. jún. 19. 11:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Előző, nem hiszem hogy 49 kilóval kérdezőn túl sok fognivaló lenne, úgy hogy ne irigyeld. :D

Ez vagy kamu, vagy menj orvoshoz, kérdező.

03:40 tényleg nagyon nagy :D Kédező, fogadd meg a tippet. ;)

2011. jún. 19. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!