A Norbi-update termékekkel folytatott fogyókúra hasznos? Mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?

válasza:

válasza:Én 7 kilót fogytam úgy, hogy semmi update termékre nem kölöttem, csak a kódok alapján, hagyományos és egészséges (adalékmentes) dolgokat vettem, így nem került többe, mint egyébként.
(Amúgy az első könyvében Norbi is leírja, hogy minden alapanyag megfelelő (olvastam!), csak közben rájött, mekkora biznisz, és most már csak az udate light norbiposzteres cuccokat engedi.)
Hozzátenném, hogy kipróbáltam az ebédrendelést, és attól én pl. híztam 1 hónap alatt 2 kilót, mert nem volt ráírva, hogy ne egyem meg az egész adagot. Persze én vagyok a hülye, hogy nem gondoltam rá korábban, hogy egy 150 kilós férfinek is ezt viszik ki, tehát egy 70 kilós nőnek sok lesz, de tanulság az, hogy még az update 1-gyel is vigyázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy ismerősöm ő ebbe kezdett bele és 1év alatt 19kg-ot fogyott. Szerintem nagyon szép eredmény. Ő dicséri ezt a módszert. Ellenben hallottam olyat is erről hogy nem hatásos. Hatástalansága lehet az hogy a személynek egészségügyi problémái vannak .. vagy nem...
Egy olyannal próbálkoznék meg, hogy 4-5-6 napig csak almát ennék és teát innék. Olyan léböjt féleség lenne almával. Naponta 2-3 alma és sok tea. Ezzel mennyit fogyhatok? És utána, ha egészségesen étkezek, ugye nem fog beállni a jojó?? Ja, és ha mellé otthon felülések...
Ehetem így fogyókúra alatt?
Az jó, hogy ha csak az 1-es kód ételeit fogyasztom és azt is csak napi 3-szor és max délután 5-ig?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!