Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyors és eredményes fogyás?

Gyors és eredményes fogyás?

Figyelt kérdés

Tud valaki valamilyen módszert, hogy lehet gyorsan kapszulák és egyéb szerek nélkül, természetesen fogyni?

Értelmes válaszokat szeretnék! :D


2012. ápr. 27. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor egy teljesen tudományos alapokra épülő értelmes választ fogsz most kapni tőlem. Gyors fogyás nincs, legalábbis egészségesen. Heti 0,5 kg testsúlyváltozást tartanak egészséges határértéknek. Szerintem már az 1 kg is túlzás, de van aki annyit mond. Az pedig meg se forduljon a fejedben, hogy csinálsz valami "két hét alatt 40kg mínusz" fogyókúrát, aztán megint úgy élsz, mint előtte. Rossz hírem van. Ha így tervezed, akkor kamatostul vissza fogod szedni a nem kívánt testsúlyodat. Remélem segítettem és értelmes voltam.
2012. ápr. 27. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És valami jó tipp alakformálásra?

2012. ápr. 27. 16:16
 3/5 anonim válasza:
Ugrálókötél,hullahopp karika,torna...=)
2012. ápr. 27. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak torna, vagy kell étrendet is változtatni?
2012. ápr. 27. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp kell az étrendeden változtatni. Nem csak a fogyás eredményessége miatt, hanem az egészséged miatt is. A hétköznapi értelemben vett "normális" kaja semmire sem jó. Olyan ételeket kell enned, amik a lehető legtávolabb állnak az emberi beavatkozástól. R-GO, ha az összetevők között egy dolognál több van a csomagoláson, akkor az többnyire szemét! Példaként megemlítek néhány jó ételt: tojás (nincs hozzáadva semmi), csirkemell (sovány hús és nincs hozzáadva semmi), zabpehely (komplex szénhidrát, tartalmaz rostot és nincs hozzáadva semmi), lenmagolaj (hideg sajtolással nyerik és nincs hozzáadva semmi), barna rizs (komplex szénhidrát, magas tápérték és nincs hozzáadva semmi) tengeri halak (magas tápérték és nincs hozzáadva semmi) Gondolom innen már te is el tudod képzelni, hogy mik tartoznak még ide, de azért írok ellenpéldát is: tésztafélék (feldolgozott ételek, több alapanyagból készülnek), pékáru (agyon finomított alapanyagból készülnek, agyonsütött ételek, feldolgozott kategória) És van a határeset kategória, amiben ugyan fel vannak dolgozva az ételek, de ebben az esetben feldolgozás nélkül alkalmatlan lenne emberi fogyasztásra: tejtermékek. ui.: a csirkemell megpárolása és sütése, illetve a tojás főzése vagy sütése nem feldolgozás, mert nem adsz hozzá semmit, max. fűszerezed és a hőkezelés nélkül nem igazán lenne alkalmas emberi fogyasztásra. A húsban és a tojásban nyersen lehetnek baktériumok, amik a szervezetbe jutva kárt tudnak okozni pl.: szalmonella a tojás tekintetében. A sütés-főzés során viszont ez a baktérium elpusztul és teljesen biztonságos, természetes ételt kapunk. Sütni legrosszabb esetben olívaolajban kell, de a legjobb a kókuszzsír lenne. Ha érdekel, nézz utána, hogy miért... Remélem tudtam valami hasznosat mondani. :)
2012. ápr. 27. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!