Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket lehet enni...

Milyen ételeket lehet enni ahhoz hogy megtartsuk a súlyunkat?

Figyelt kérdés

Most végeztem a diétámmal ,leadtam úgy 17-18 kilót néhány hónap alatt. És nem szeretnék újra visszahízni, annyit tudni kell hogy zsíros húsokat, cukrokat nem fogyasztok, se fehér kenyeret, és nagy mennyiségű durva szénhidrátot sem.

De azért a süteményekről, pörköltekről, marháról, disznóról nem szeretnék lemondani.


Van valami javaslat hogy milyen ételek fogyasztása lenne a legcélszerűbb?


Ezen felül még szeretnék kicsit izmosítani is, fogyókúra alatt is csináltam, eddig fél sikerem van, de most még a tél beköszöntéig jó lenne kicsit izmosabb testet elérni.


178 cm vagyok és 75 kg. 20/F


Köszönöm!



2012. aug. 23. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:
61%

Hogy adtál le ennyi kilót? Nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot váltani és akkor nincs ilyen probléma.

Semmit sem kell kizárni az ember étrendjéből.

Ha mozogsz rendszeresen és oda figyelsz az evésre akkor nincs gond.

Ha izmosodni szeretnél izmosodj!

2012. aug. 23. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 Szoondiii ***** válasza:
0%

a zsírok, fehérjék (tehát a húsok), alacsony szénhidrát tartalmú zöldségek nem emelik meg erősen az inzulin szintet, tehát nem zsírosítanak.

a tejfélék, szénhidrátok (keményítő, cukor) igen.

2012. aug. 23. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

süteményeket lehet készíteni diétásabban is

pörköltöket se kell feltétlenól zsírozni, kis olivaoljjal is ugyanolya finom lesz, inkább többféle zöldséget tegyél hozzá

disznó-lecsós karaj, pörkölt a soványabból, sovány darálthúsból rakott ételek, töltött káposzta, paprika, zöldségek

marha-főtt marha krumplival, sóskával

-ragulevesek, gulyásleves zöldségesen

2012. aug. 23. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Szoondiii ***** válasza:

mi a különbség a zsír és az oliva olaj között? (mármint miért jobb az oliva olaj zsírsav profilja)


'diétás' sütemény: tulajdonképpen olajos magvak őrleményeiből lisztszerű anyagot lehet nyerni, ezekkel minden pékárú elkészíthető. vannak természetes édesítők, elméletileg egészségre hosszú távon káros hatást nem okozó süteményeket is lehet így készíteni.

2012. aug. 24. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!