175cm 57kg. Ez a súly sok ehhez a magassághoz?
Figyelt kérdés
Én nem érzem túl soknak, de olvastam már azt, hogy ezt az 57kgt egyesek soknak tartják. Komolyan fogynom kéne?
17/L
2013. jan. 28. 19:24
1/15 Mirk válasza:
Kép nélkül ezt senki sem tudja megmondani.
2/15 anonim válasza:
Szerintem ezt csak az anorexiás nyomorultak tartják soknak. Ez kimondottan vékonynak tűnik.
3/15 anonim válasza:
Mivel nincs kép, szerintem tökéletesneo tűnik :))
4/15 anonim válasza:
Elég nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ilyen adatokkal ne legyen vékony. Persze ha az anorexiások völgyében laksz, ahol 175 centihez 45 kiló dukál, az mindjárt más, de gondolom nem áll fenn ez a helyzet.
Én 158 centivel, 57 kilóval nem éreztem magam kövérnek, nem hinném, hogy te, aki majdnem 20 centivel vagy nálam magasabb, vaskos lennél.
5/15 anonim válasza:
A súlyod nem sok, de ha zsíros vagy, akkor fogynod kéne.
7/15 anonim válasza:
most itt akarod nyálaztatni a hímeket? :D
mert ha nem akkor sürgősen menj pszichiáterhez.
8/15 anonim válasza:
ááá...a falra mászok az ilyen csajoktól mint te!
beraksz egy szexistennő képet magadról, szerintem tudod is h szexistennő tested van és nyavalyogsz hogy lehet h sok a súlyod! hihetetlen! pi.csa!
9/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem azért tettem fel ezt a kérdést. Nem néztem ki mindig úgy ahogy a képen, voltam 80 kg is, de még a napokban is megkaptam, hogy fogyhatnék a combomból ezért kérdezem.
2013. jan. 28. 19:46
10/15 anonim válasza:
hogy fogytál le? miket eszel egy nap és mennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!