Milyen turmixot készítsek, és hogyan? :-)
Én ma málnás-barackot turmixot készítettem. A málnát, még amikor leszedtük a kertbe, megmosva lefagyasztottuk, mert nem használtuk fel akkor mindet. Így jól jártam, mert az eleve hideg volt. 2 maréknyi málnát, egy felkockázott őszibarackkal, pár csepp citromlével és kb. fél deci vízzel összeturmixoltam. A végén tettem bele még 2 jégkockát. Isteni finom volt és nem is hizlalóbb, mintha magába ettem volna a gyümölcsöt, mégis egészen más volt így.
A málna, eper, ribizli, szeder mind-mind kiváló gyümölcs, nagyon finomak és mindegyik bogyós, így igazából harmonizálnak egymással. Én egy vegyes bogyós turmixot csinálnék. Mindegyik gyümölcsből 1-1 maréknyit bele a turmixgépbe, egy pici citromlé, egy pici víz és már lehet is turmixolni. Ínyencek egy kis gyömbérrel felturbózhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!